Ipek0z Visneli1so-s yattı mı peki hastaneye şu an? Sarılık şakaya gelecek bir şey değil korkutmak istemem ama sıkıntılı biraz. Ve tek çözümü emzirmek. Benim oğlan 23le yattı hastaneye doktor bir hafta kalır hiç bu kadar yükseğini görmedim deyip beni zırıl zırıl ağlatmıştı sonra yattık hastaneye inanmazsın 5 dkda bir emzirdim 10 15 çişli bez değiştirdik bir gün boyunca. Ertesi gün 11e düşmüştü doktor şok oldu nasıl bu kadar hızlı düşürdünüz diye bizim tek formülümüz memeydi🙈 inşallah bol bol beslenirse toparlanır minik kuş🪽🪽
Visneli1so-s Ipek0z yok yatmadi henüz yarın kan vericex birdaha ,bizimki 15 di ,ama uyandırıp emdirmek sıkıntı ağzını açmıyor zorla katıyorum kaşıkla vs veriyorum yine banamisin demiyir yutmuyir atıyor ,ama dün daha iyi gibiydi umarım iyilesiyordur
Sekerr_46 Visneli1so-s evet ben bebeğimle kaldım odaya mavi ışıklı bir fatura getirdiler besledikçe onun içine koydum devlet hastanesiydi
ESLEM16 Visneli1so-s Bebeğin kaldığı oda zaten büyük yaklaşık 15 20 bebek daha var kuvezlerde olacak şekilde yan yana. Anneler yanlarına çıkıp emziriyor, alt değişimlerini yapiyor ve aşağı kendi kaldıkları odalarına iniyor. Annelerin kaldığı odalar da 3 kişilik oluyor. Ama benim kaldığım oda da 2 kişiydik.
Baklavaseverim Visneli1so-s Hayır özelde de zaten yüksek meblalar karşılığı servise özel küvöz getiriliyor iki defa servise küvöz çağırdık ama pişman oldum keşke direkt yoğunbakımı kabul etseydim dedim 3. De servise küvözü kabul etmedi doktorlar mecbur yatırdım takip altında ilerledi benlik bir durum olmadığını öğrendim ve ondan sonra baya düzeldi bebeğim sana yine uygun fiyat vermişler servise küvöz için bu arada
Fatmandrsv Ne demek oda vermiyor çok saçma el kadar bebek anneden uzakta kalır mı ya . Allah yardımcınız olsun tabi her şeyden önce çok üzüldüm bu duruma. Mescitte uyuyun diye aklıma böyle bir fikir geldi. Yani bu bebek 3 saatte bi değil yarım saatte bir emecek yok muymuş başka hal çaresi 😡 Allahım bu analara yavrulara yardım etsin. Acil şifalar
ebrarkus Visneli1so-s bebeğim hem sarılıktan hemde kan uyuşmazlığından hastanede yattı. Bu süreçte bende yanında kaldım.. Her hastane bir olmuyor belkide canım