Visneli1so-s Bebeğim emmiyir uyandiramiyorum ama bazen de 1 saat boyunca bırakmıyor memeyi güzel emiyor tüm gün boyunca böyle uyandiramiyorum İlkin 14 çıkmıştı sonra 15 olmuş nasıl düşecek nasıl beslicem ya uyanmiyir uyansa sadece 5 dakka emiyir
Ipek0z Visneli1so-s benim oğlum sarılıktan sürekli uyuyordu hemşire topuğunu çimzirip uzandırıyordu. Hafif canını acıtınca basıyorlar çığlığı🙈 çenesini parmağınla dürt emmeyi bıraktıkça uyandırmak için de topuğunu çimziriyor sıkıyoruz başarılar geçmiş olsunn🙈🤍🤍🤍
milatlas13 Visneli1so-s ilk oğlumda anne sütü sarılığımız vardı.uyandırması çok zordu uyansa bile az emerdi.5 günlükken sarılıktan bi gece hastanede yattı.doktorlar hemşireler bir süre mama da vermemi tavsiye ettiler ama eşim desteklemediği için vermemiştim.keşke dinlemeseydim de mama verseydim. 40-45 gün sürdü sarılığımız.ikinci oğlumda da sarılık sınırdaydı.doğumdan sonra zaten iki gün yoğun bakımda kalmıştı orda biberonla mama vermişlerdi.taburcu olduktan sonra meme mama ilerledim.24 günlük şuan.günde iki kez mama veriyorum. sarılığı tam geçene kadar da devam edicem.
babyiscoming_ Visneli1so-s canım kan şekeri düştüğü için öyle uyuyor. Kan şekerini en hızlı yükselten şeyde mama. Sarılık riski ortadan kalkana kadar meme + mama takviyesi yap. Çünkü anne sütü sarılığı denen de bir şey var. Hem doyduğundan emin olursun hem kan şekeri düşmez ve sarılık değeri düşer en hızlı çözüm bu