hshshshs 2 Aylık hamileyim biraz önce parmak ucu kadar az bi kahverengi leke gördüm ilk gebeliğim 2 ay içinde ilk defa böyle bisey gördüm pazartesi doktor randevum var buna benzer bisey yaşayan varsa bilgilendirir misiniz çok korktum bi an görünce
Zbyd3 hshshshs ağrılı yada yoğun olmazsa bişey olmaz brnımde oyle olmultu geçenlerde bejledin daha da olmayınca sakinleştim . Takıp ettım yani rengini kokusunu yoğunluğu sende oyle yap
hamilesavis19 hshshshs 8-9. Haftalarda ben de yaşamıştım. Acile gittim rahim yerleşme kanaması olabilir sorun yok dediler. İçinizin rahat etmesi adına gidebilirsiniz
Busranur_mnts hshshshs 11 haftada koyu kıvamlı sümüksü akıntı geldi acile gittim progestan fitil verdiler ptesiyi bekleme bence git acile ilaç verir bi sıkıntı olmasa bile desteklemiş oluyor
Busranur_mnts hshshshs rahim ağzı daha hassas oluyor olabiliyor öyle lekelenmeler falan kırmızı kanama yoksa çok endişelenme de tedbir önemli bdnim 12. Haftada da ilişki sonrası kanama oldu devamı olmayınca gitmedim rahim ağzında daha çok kan damarı oluyormuş gebelikte
Altin23 hshshshs sakin ol canım 2 ay gebelik 8 hafta demek ve bu haftalarda yerleşme kanaması da düşük kanaması da maalesef ki yaşanabiliyor. Ama ne olursa olsun acile gitmelisin. Düşük tehliken varsa doktor ilaç verecektir veya kötü bir senaryo olursa Allah korusun seni zehirlememeli. Ben 9.haftada kalbi durmuş bebepimin 12. Haftada kanama yaşadım ve neredeyse zehirleneceltim
asil15 hshshshs ben çok yaşadım şuan 14 hafta icindeyim artık alıştım hala yaşıyorum akışkan ve kırmızı değilse korkma
elisa0121 hshshshs ben 5 haftadan beri yaşıyorum kahverengi lekelenme kanama progestan fitil kullanıyorum doktor bebek sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yok dedi