biriciginannesi Pazartesi günü 45 Çarşamba günü 64 Perşembe günü 99 Cumartesi günü 91 olmuş.kizlar pazartesi günü doktora gidecem kanamami başlıyor ne oluyor ilk defa yaşıyorum böyle birşeyi
Aaayseeert biriciginannesi bildiğim kadarıyla 2 günde bir 2 katı artması gerekli yani çok fazla artmamış maalesef ki sonradan da düşmüş kimyasal gebelik olmuş olabilir . Ama inşallah öyle değildir biz yanılıyoruzdur canım Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏
betusss343 biriciginannesi maalesef canım çok çok büyük ihtimal kimyasal gebelik. Çok yakındır kanama başlaması. Normal adet dönemi gibi düşün biraz daha pıhtılı yoğun olabilir kanaman. Korunmana bile gerek yok ardından. Çok geçmiş olsun
biriciginannesi Pazartesi günü yine gidecem kanamam başlamsa onlar artık ilaç verir bence çünkü değer düşerse kesin kimyasal dedi
Alya05 Aaayseeert nasıl yumuşatayım cnm bebek yok ortada Olanı söyledim. Korkulacak bişi yok Benmde öyle olmuştu değerlere göre hamileydim sonr adet oldum
biriciginannesi İlk defa böyle birşey yaşıyorum ondan soruyorum kızlar üzüldüm ama herşeyin hayırlısı olsun inşallah elhamdülillah iki kızım var çok şükür rabim onaları bana bağışlasın birdaha inşallah yine olur
Alya05 biriciginannesi evet canm aynen adet gibi zaten bişi oluşmadığı için şöyle düşün adetin bi kaçgün geçikmiş sonra adet olmuşsun öyle
biriciginannesi Yaa iyi o zaman hemen sorna hamile kalınabilirse eğer Allah’ın iziniyle bu sefer sağlıklı bir hamilelik yaşarım şimdi kanama falan yok ama sadece leke biraz var onda yarım saat oldu geleli demeki kanama başlar bide sırtım çok ağrıyor
Mariannaa biriciginannesi benimde öyle oldu canım 2 3 gün gecikti beta arttı sonra düştü ve regl oldum 2 ay sonra sağlıklı bir şekilde gebelik oluştu çok şükür 9 haftalığım şimdi . kimyasala iyi diyor dr’lar tüp açık, sperm döllüyor rahim hazırlık yapıyor
biriciginannesi Allah razı olsun canım kızlar içini ferahlatınız çok korkuyordum kötü birşey sanıyordum rabim ne eylerse güzel eyler bunu bana nasip etmemesininde vardır bir nedeni inşallah bidaki sefere güzel haberlerle gelirim buray