tahamommy Kukoss yokk canım önemli olan doktorun söylediği, insanlar herşeyii der çok yersin kocaman göbeğin olmuş der yemezsin göbeğin yok der
Kukoss tahamommy evet dunde demis kaynanam esime hic kusmasi bile yok nasil hamilelik anlamadim hadhhd olsa daha mi iyi tuhaf gorulen seylere bak 😂😂
miracsmom_ Kukoss 24 olduk bizde dün 62 ile başladım sayılır 59 a kadar düştüm şimdi 63 sayılırım yani 1 kilo falan aldım bende ama yaklaşık 3 kilo vermiştim öncesinden o 3 kilo sayılır mı bilmiyorum 😂😂
Kukoss miracsmom_ doktor oyle diyo cidden sonra eve geliyorum cocuk nerende, buyumuyo mu bilmem ne yani bide ilk gebeligim insanin aklini karistiriyolar doktor ayri konusuyo bunlar ayri yorum yapiyo😂
miracsmom_ Kukoss doktor kendileri sanki herkes zaten yeterince hormonlar tarafından dürtülütoruz birde onlar yüzünden kendimizi sorguluyoz🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kukoss melsaanne ama sonuna gelmissinizzz :) biz daha kucuguz ki hem bu ay yurumem degisti dengesizlik oluyo her an alacak gibiyim hahdhd
Kbraaltn 23 haftaligim ilk 4 ay 5 kilo verip 4 den sonra 5 kiloyu geri aldım hamile kaldığım kilomdayim şuanda. İyidir heralde doktorum sıkıntı yok dedi inşallah 😅
Kukoss Kbraaltn Bende basta olculdugumde degisik degisik cikiyodu ama dikkat etmiyodum ac tok hahshs dogru ya doktora uyucaz iyi diyosa ben bide olmasi gereken boy kilolari indirdim bakiyorum ordanda milletin cenesi kafami karistiriyodu hahshd
cerengeredeli Kukoss 37 de doğum yaptım Total 7 kg aldım. Sen kendi kilonu boşver bebek iyiyse sorun yok
Kukoss cerengeredeli ayy cok guzel ilerlemissiniz insallah oyle olur benimde sonrasini dusunuyorum cunku hep zayiftim psikolojimi etkileyebilir
Kukoss sari_papatyam herkesin farkli cidden ama bence cokta degil sonrasina bakin siz dert etmeyin bence :) hizli alip verebilen biriyseniz ozellikle
melsaanne Kukoss bence 23. Haftaya bu kiloyla geldiyseniz çokta almazsınız ya ben o zamanlar 8 kilo falan almıştım zaten hahshshsbs