cnslmcht 9+4 haftalık hamileyim dün gece kanama ve lekelenmem oldu az miktarda şuan sabah bir şey yok porgestran fitil kullanıyorum bu durumu yaşayan var mı kan sulandırıcı kullanıyorum olbailir mı
hilal0100 cnslmcht ben yasadim bebek tam yerlesirken oluyor progesteron kullandim kanamada gelmisti benm oglum sag saglim dogdu cok sukur darisi sana olsun
elisa0121 cnslmcht benimde başından beri var kanamam fitil kullanıyorum doktor bebek sağlıkı olduğu sürece sıkıntı yok dedi
anne189 cnslmcht ben de progestan kullanıyorum. Doktor ara ara kanama lekelenme olur korkma demişti canım. İnsallah önemsiz bir şeydir içini ferah tut
aprilbaby cnslmcht merhaba doktorunuza söyleyin mutlaka bazen kanama olduğunda kan sulandırıcıya ara verdirebiliyorlar kanama alanına bakarak
cnslmcht hilal0100 çok teşekkür ederim daha önce iki düşüğüm oldu en ufak bir şeyde korkuyorum rabbim herkesin evladını korusun
cnslmcht elisa0121 bende 6 ve 8 haftada kalp atışlarını duyduk herşey iyi gidiyor da işte arada böyle olunca korkuyor insan bir
elisa0121 cnslmcht bende her geldiğinde korkuyorum ama içini ferah tutmaya çalışıyorum her hamilelik farklı oluyor demekki birde fitili vajinal mı yoksa ağızdan mı alıyorsunuz
cnslmcht aprilbaby şuan yok kanamam lekelenmemde normaldir inşaallah devam ederse doktoruma mutlaka soyliycem
hayalkaracalar cnslmcht merhaba son durumunuz nedir acaba bende sizinle aynı hafta ve aynı durumdayım. Oksapar coraspin ve Progestan kullanıyorum. Dün gece ve bu sabah silince kırmızı minik lekeler geldi ve korkuyorum bir düşüğüm vardı benimde.
cnslmcht hayalkaracalar ben şuan 14+2 haftalık oldum oksapara devam ediyorum sadece o da pıhtılaşma nedenim olduğu için şuan herşey gayet yolunda benim doktorunuza danisirsaniz daha iyi olur
hayalkaracalar cnslmcht teşekkür ederim cevabınız için. Evet danıştım yoğun bir kanama olmadığı sürece bir sorun olmadığını ve fitili günde 2 kez kullanmamı söyledi.