biryazgecesiii Ben 14+6yım ve bence bu hafta hissetmeye başladım. Özellikle göbek deliğimin biraz altında böyle kelebek hissi kanat çırpması gibi şeyler hissettim. Ama bu hissettiğim hareket mi emin değilim. Siz ne zaman hissettiniz?
1ErkekkkAnnesi biryazgecesiii ilk gebeliğimde 18. Haftamdan sonra hissettim şuan 2. Gebeliğim 15. Haftadan beri net hergün hissediyorum hareketlerini
Thirtyynovember biryazgecesiii 15.haftada hisseetmeye başladım, dediğiniz gibi oluyor muhtemelen haraketlerini hissediyorsunuz
1ErkekkkAnnesi biryazgecesiii evet ilk başlarda tarif ettiğiniz gibi oluyor büyük ihtimalle bebeğiniz olabilir ilk gebeliğinizse maşallah erken hissetmişsiniz
biryazgecesiii 1ErkekkkAnnesi evet ilk gebeliğim bende o yüzden şaşkınım herkes daha geç hissettiğini söylüyor
anneolmayolynda biryazgecesiii ben 13. Haftadan hissetmeye başladım dediğin gibi oluyor ve ben çok hissediyorum çünkü aşırı hareketli
Ipek0z biryazgecesiii ilki 17 18 haftalıkken hissetmiştim bu 16 haftalık oldu hatta bitiyor hala hissetmedim uyuz bir kız olacak sanırım😅😅