Muazzez5050 Kızlar bugün kontrolüm vardı doktor kendi öatlamış gibi duruyor dedi daha önce de hiç ilişki yaşamadık 😢😢 boş yere mi kullandım bu ay yani başına gelen oldu mu hiç
erikarpuz Muazzez5050 femara yumurta çatlatmaz ki büyütür, iğne çatlatır kullanmamışsınız ne güzel kendiliğinden catlamıs
Lavinyam06 Muazzez5050 kaçıncı günü kontrol oldu ? Daha öncesinde olmadı mı bende Letu kullandım 10. Gün kontrole gittim 18 mm yumurta gördük yarın 12. Günü tekrar gidecem kontrole
xyzxyz Doktorunuzun hesaplama hatası olabilir. En son muayene olduğunuzda kaç cm demişti doktorunuz ve bir sonraki kontrole nezaman çağırmıştı?
erikarpuz Muazzez5050 daha önce niye değerlendirmediniz ki 2-3 günde niye değerlendirmeniz gerekiyordu doktor söylemedi mi
Muazzez5050 erikarpuz adetim pazartesi bitti zaten o günde hsg oldum enfeksiyon olmaması için 2-3 gğn ilişki yasaktı
Muazzez5050 Lavinyam06 yok daha önce ilişki olmadı 7. Günde hsg çekildim çünkü 2-3 gün dinlendik enfeksiyon kapmayım diye Zaten dün girmemiz lazımdı oda bugün kontrol var diye yapmadık ilişki önerirse spermler olgun olmaz diye Ama dün içime kurt düştü evde LH baktım yumurtlama gördüm bugünde doktor çatlamıl bu yumurta dedi
Muazzez5050 Lavinyam06 yumurta tam net değildi büyüklüğü gözüküyordu 22 cm bu dedi ama yanındada sıvı görüntüsü vardı Ondan anladı bence
Duyguluklu Muazzez5050 canım bu ay bendede aynı sorun oldu dr da doğru düzgün bisey demedi sadece sıvısı var dedi persembe gunu cuma ve cumartesi iliski önerdi ama ovulasyon testinde cizgi azaldı bugün 😒bende senin gibi erken oldu ve kaçırdık diye dusunuyorum
Muazzez5050 Duyguluklu sizde öncesinde ilişki olmadı mı Benimde canım sıkkın Baya bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı bulamadım da
Glsmshn Aslında bu tarz yumurta büyütmek için ilaç kulkanırken iğne vurulmadan evde kendi kendimizede lh testi yapıp takip etsek olur. Doktora kontrole gitmeden çatlamayı kaçırmamış olabiliriz böyle bir ihtimalde oluyor çünkü.
Lavinyam06 Cimcime30 10. Gün 18mm di yumurta 2 gün sonra gittim 22 mm di o gün 12.00 da ovitrelle yaptı doktorum . 12 saat sonrasında ve 36 saat sonrasında ilişki önerdi. Sonrasında da gün aşırı olsun dedi şuan da da duphaston kullanıyorum öyle devam ediyor durum