Gokturkmom_ ilk hamileliğimde kızım için hidrosefali teshisi konmustu takipli oldugum özel hastane dogumu orda yapmamı uygun görmedi 9ay boyynca resmen her günüm cehennem gibiydi ama allahtan ümit kesilmez dedim ve kızım dogdu suan 7yasında ve cok saglıklı hiç de bi saglık problemiyle karsılasmadık 2.kızımda kafası cok küçük dediler ve oda suan 5yasında hamdolsun hiç bi sorunu yok anasınıfına gidiyor
3.kızımda düşük tehlikesi vardı gelişim geriliği nedeniyle erken dogum yaptım ama çok şükür suan 2yasında ve oda cok saglıklı
Bana 29yasında erken menepoz teshisi konuldu artık cocugum olmayacakmıs diye dendi 5ay denemiştim olmamıstıda gercekten tedaviye baslayacakken bi baktım hamileyim ve asırı kanama alanım oldugundan yatıs verildi ama evde ccuklarım var diye kabul etmedim evde progestanla istirahat istedim ve suan 16.haftama giriyorum kanama alanım bitmiş hersey yolunda giden bi hamilelik yasıyorum allahm herkezin kalbine gönlüne göre versin ben cok zor zamanlar gecirdim ama çok sükür bugünüme bunu okuyan anne ve anne adaylarına tek diyecegim sudur ki sıkıntı duysanız bile sadece allahdan isteyin allah büyük allah kimseye tasıyamayacagından fazla agır yük vermez canınızı sıkmayın umudunuzu kaybetmeyin pozitif düşünün ♥️ 🙏🏻