ogretmenannecik kartanesi___ ben de o haftalardan itibaren başlamayı düşünüyorum. Alışverişi çok yaymayı da sevmiyorum zaten. Artık her şey bi tık ile evimize geliyor.
1ErkekkkAnnesi kartanesi___ bende 25. Den sonra başladım bitti sayılır bir kaç bişey eksiğim kaldı benim birde bebeğin 31+4 üm şuan kıyafetleri yıkadım ütüleme kaldı sonra çantamı hazırlayacam nasipse
happyboy_ kartanesi___ masraflı olan şeyleri beklemeden almak daha iyi sonra hiç haliniz olmuyor ve herşeyin fiyatı uçuyor 32-33 de tüm herşeyi halletmek daha iyi
Pitircigin_annesi Ben 26 da basladık 29 dayım hala ufak ufak alıyorum doguma kdar alırım herhalde bir kerede yüklü alısverıs yapmak istemiyorum ama kıyafet işini bitirip dolabını kurup yerlestirmem lazım 🥰
kartanesi___ Pitircigin_annesi Ben de 25-26 gibi yavaştan başlamayı düşünüyorum. Zaten çoğu şeyi internetten alacağım için sıkıntı olmaz yattığım yerden alcam😂
Pitircigin_annesi kartanesi___ bende yattıgım yerden instagramda bir sayfa buldum annemlerin ordaydı magza istediklerimin resimlerini attım anneme aldı o da baya tamamlandı eksikleri 😂😂 hiç yorulmadan 😍 Annem biraz yorulmuş olabilir tabi ☺️
feri_ kartanesi___ bence güzel bir zaman, alacak ve dizenleyecek çok şey olunca zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz bir bakmışsınız doğum gelmiş ve hala eksikleriniz var 😂 gerçi en önemli şeyleri en önce aldıktan sonra gerisini bebiş doğduktan sonra ihtiyaca görede alabilirsiniz
Cihanella Ben 3. Aydan sonra yavaş yavaş aklıma geldikçe aldım. Bugün mobilya bakıcaz inşallah 33. Haftadayız. En son o kaldı gibi. Onun dışında ıvır zıvır şeyler hep akla geliyor. Mesela az önce burun aspiratörü almadığımı farkettim 😂🤷🏻♀️
tugba6333 Bence cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş başlayın alışverişe 30. Haftadan sonra çok zor oluyor
kartanesi___ tugba6333 internetten alacağım ve 1 ay içinde her şeyi almayı planlıyorum o yüzden sıkıntı olmaz bence
Deletedmom_297 kartanesi___ bence kabalar cinsiyet gerektirmeyenler ilk başkarda alınmalı sonradan maddi olarak yük olmaması için