Biranneadayi4 Regenesis kullanıp hamile falan var mı hem Multi vitamin hemde folik asit faydası olur mu yumurta gelişimine
kbrklc16 Biranneadayi4 bana doktorum cocuk ypmya karar verdgmde 6 ay önceden baslatti suan 3 bck aylik hamileyim hala devam ediyorum
YyyyYasemin Biranneadayi4 kürtaj sonrası hamilelik düşündüğüm için korunmam bitince bunu kullan dedi reGenesis önerdi kullandım çok şükür gebe kaldım
Papatya05_ kbrklc16 bana da bu doktorum verdi ben Hergün kullanmıyorum şöyle bunda vitamin varmış ama tek başına yeterli değil dedi eczacı asıl amacı balık yağı dedi bende Hergün kullanmaya gerek görmüyorum gün aşırı alıyorum dediğiniz gibi midemi bulandırıyor tadı falan 16+5 bulantılarım hala oluyor
kbrklc16 Laydyg cok skldm ben ya berbat tadi var sabah bulantilarim.var oda sabah ac karnina aliniyo.mahvoluyorum
af_ kbrklc16 tolere edemiyorsan elenetal 1e geç canım bana da regenesis başlattı daha sonra devam edemedim ama hamilelik boyu içindi elenetal 2 aldım
Daisyy000 Biranneadayi4 İkisinde de ilk denemede hamile kaldım. İliski sonrası 25dk kadar popomun altina yastık koyup yattım
doimom miyositol positive kullandırmıştı doktorum hamile kalmadan önce, hamile kaldıktan sonra regenesis kullanmaya başladım