Havin49_ zynrn ilk defa duydum valla benim ikiz ben yapmak istemem ztn buranın doktorları da yapmaz diye düşünüyorum bebeğim 4 kiloyu geçmiş diye sezeryan yapmak istedi ikize asla normal yaptırmazlar ki bende normal doğum istemiyorum
asu_mihra25 Kızlar 5-10 dakşkada bir kasılma varsa ama sancı çok şiddetli değilse doğum başlangıcı mıdır???
zynrn asu_mihra25 sancı başta adet ağrısı gibi geliyor bir iki dk sürüyor sonrasında kendini çok iyi hissediyorsun ama bel ağrısı kötü sanki belin ortadan ikiye ayrılmış gibi böyleyse doğum başlangıcıdır
asu_mihra25 Kasılmalarım öğleden beri devam ediyor sadece sancım çok şiddetli değil ama o da belime ve karnıma vuruyor bir de sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum
zynrn kbrzdmr yani çok farklı bir acı gerçekten anlatılmaz felç gibi belden aşağısı hissizlik gibi ama ilk gün öyle sonra yavaş yavaş geçiyor benim 5 gün oldu ama hala oturup kalkarken yürürken açıyor harektelerim hala çok kısıtlı
asu_mihra25 zynrn yani adet sancısı gibi sadece uzun sürmüyor sızı sızı kasıldıkça yokluyor ama belimdede sanki kalçamla belim oyuluyo gibi oluyor içten
Zge12 asu_mihra25 yok canım ne kusuru bi dahaki kontrolün ne zamandı ama bence bekleme git bi baksınlar
Zge12 asu_mihra25 anladım canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah gidicek misin şimdi
asu_mihra25 Zge12 muhtemelen gideceğim hiç olmazsa sancım var mı onu öğrenirim çünkü anlamıyorum gibi hissediyorum