Kedi07 aleyy53 kızlarım 9 aylıkken hamile kaldım. Sezaryenle doğmuştu ikizlerim. İlk zamanlar sıkıntı yoktu. Ama bebek büyüdükçe dikiş kısmında ağrı olmaya başladı. Tabi benim doğum sıkıntılıydı belki ondandır. Şu an 35+1 iki üç gündür doğmaya çalışıyor doktorum çabuk hamilelik olduğu için olabileceğini söyledi. İlaçla durdu. Ama genel olarak çok şükür sıkıntı olmuyor. İçini ferah tut
Mavispembis1_ aleyy53 oğlum 4 aylıkken hamile olduğumu öğrendim, şu an 35+3 üm. Dikişlerim arada sızlıyor, birde karın kaslarım daha güçlenmediği için ağrılarım oluyor taşımak zor oluyor ama yine de sorun yok canım
Rabiul aleyy53 kızım 14 aylık 7 haftalık hamileyim , ama kardeşlerimin annesi 4-5 aylıkken hamile kalmıştı sezwryendi Dr pek önermiyor açıkçası inşallah sorunsuz bir şekilde doğumunuz gerçekleşir 🤲🏻 36 sonu 37 başı doğum yapmıştı hatırladığım kadarıyla
Embu aleyy53 e kadar süre var aranız da ben 36+5 haftalık hamileyim kızım 3,5 yaşında sezeryan yerimle ilgili sıkıntı yaşamadım daha doğumum olmadı ama 🤷♀️
hanifebozaslan27 Benim ilk çocuğum sezeryan ikinciye hale kaldığımda ilk çocuğum 8 aylıktı maşallah hiç bir sıkıntı yaşamadım şuan 4uncuye hamileyim
Embu aleyy53 ondan sizin aranız ne kadar diye sordum arkadasim lohusalik bitti hamile kaldı hiç adet görmeden bi sene içinde iki sezer yan yaptı hamileliği baya rahattı doğurana kadar gezdi valla doğum yaptı hastaneden çıktığı gün dışarı alışverişe felan gitmişti bünye meselesi biraz 🤷♀️
hanifebozaslan27 aleyy53 off çok az mis bende benimkinden az değildir diye yazdım 8 diye Allah yardımcın olsun
aleyy53 Kedi07 suan cok ara olmadıgı ıcjn yıne sezeryan dimi ne zmn alınıxak peki özeldwmi dusunuyorsunjz
Kedi07 aleyy53 20-21 civarı hafif hafif başladı. Şu an şiddetlendiği oluyor. Ama hayatımı tamamen etkilemiyor. Yani ikizlerim 1,5 yaşında kaldırmam yasaklandı sadece. Ama hala sürekli aktif ilgileniyorum.
Kedi07 aleyy53 istiyorlar bu haftaya kadar aldım. Ama sancım olunca yasakladı doktorum. Kucak istediklerinde yere oturup kucağıma oturtuyorum. Annemle birlikte idare ediyoruz. Tek maalesef çok zor.
aleyy53 Mavispembis1_ Lekelemme vs yasadınızmı bana üst üste kaldıgım ıcın sezeryanla olabılır dendi karnıö buyuyınce vs vs
aleyy53 Mavispembis1_ sezeryan yapıcaksınjz tabıkı dimi baska sekıl yok cunku hıc ara olmadıgı ıcın nerde dusunuyorsunuz dogumj vs kaçıncı hafta alınıcak
aleyy53 Rabiul olunca oluyır işte bi şekılde bende istemezdım de suan öule dusunmuyorum ilk zmaanlar tereddüt edıyordum