eminedumanli Birinci trimesterde bulantılarınız için neler yapıyorsunuz veya yaptınız nolur önerilerinizi tecrübelerinizi yazın ben 9+6 dayım ve şimdiden gece uykusu kalmadı 😣
Zge12 eminedumanli canım hap kullandım ben ama ona rağmen tabi ilk zamanlar yine bulantılarım vardı tuzlu çubuk naneli şeker sakız bunlarla idare etmeye çalışıyordum
anonim51 eminedumanli ay canım ona çare yok kimisi tuzlu kraker Dior ama bende hiç işe yaramamıştı. En iyisi doktoruna gidince mide bulantıni ilet prilam falan yazar benimkini o geçirmişti bazen arada içiyorum iyi geliyor 18+1 günlüğüz🥰
Miniginannesiiii1111 eminedumanli çubuk kraker iyi geliyordu ama 3. Trimesterdeyim 2 3 gün önce tekrar oldu geçti
eminedumanli Zge12 hap bende ilk iki gün dışında hiç işe yaramadı naneli şekeri deneyebilirim teşekkür ederiiim
Zge12 eminedumanli vücut alışana kadar bulantı devam ediyor kuzum 16 haftadan sonra etki etmeye başlamıştı bende hap doğurana kadar kullandım ben
eminedumanli Zge12 ay demeee bana hep üçüncü aydan sonra bıçak gibi kesilir dediler ben hep kendimi öyle avuttum gün sayıyodum 😖😖😖
Zge12 eminedumanli zaman geçtikçe ilaç iyi gelmeye başlıyor aşkım ama ben ilaç kullanmadığım günler kötü oluyordum inşallah sanada fayda eder geçer ilacı düzenli kullan ama
bsrayksl2 İlk tremesterin son gününe kadar mide bulantısı yaşamış biri olarak yazıyorum hiç bir şey etki etmemişti ilaç kullanmadım ama tiksinme koku hassasiyeti kusma hepsini yaşadım ilk tremester bitti bunlar da geçti diyebilirim
mrbld eminedumanli takviye vitaminleri gece yatarken içtim. Az az ama sık sık Makarna muz tost vs yedim bulantıyı bastırmak için. Prilam vazgecilmez hapımdı. Sabah akşam açık hava yürüyüş. Tamamen kesmedi ama baya rahatladım bunlarla.
eminedumanli mrbld ben hamile olduğumdan beri ağzıma muz tost sürmemişim sen yazınca farkettim bugün de bunları deneyeyim bakayım 🤗