Derininannisi Sh123 gelinimiz için tahmin de bulunur musunuz rica etsem Yaşı 23 Son adet tarihi 6 aralık
Dezehs Nursemomm amin.insallah 4.kizim var cnm ister istemez insan diger cinsiyeti de istiyoruz ama ilk nasta her.zaman saglikli ve hayirlisini
Nursemomm Dezehs amin inşallah benmde bi oğlum var şimdi kızıma hamileyim inan kız çok başkaymış farklı bi heyecanı var Rabbim gönlünüze göre versin
haklisinesracim Insallah erkektir benim de ilk bebegim kızım olsun istiyorum hatta 3 kız istiyorum ama erkek gibi geliyor bana çok istedigim icin kız olmazmiş gibi geliyor hayirlisi
Dezehs haklisinesracim inşallah ilk basta saglikli hayirli ikinci olarak kimjn gonlunde ne varsa ALLAH onu nasip etsin hepimize
Dezehs Nursemomm iste canim cok sukur ikisinide tattin inan buda erkek olasydi.senin kiz isterdin yada 2 kizin olsaydi erkek isterdin ama Allah en.iyisini bolitbiz bilemeyiz
haklisinesracim Dezehs koyu degil ama bilmiyorum umutlanmamak icin erkek fikrine de alismaya calisiyorum 😊 Rabbimden gelene şükür