Dezehs Kizlar dualarinizi eksik etmeyin cogunuz biliyor 4 kizm var insallah buda erkektir yarin buyuk gün
Nryseda Dezehs Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Benimde iki kızım var. Önce hayırlı evlat sonrada erkek olmasını istedik tabii. Çok şükür rabbim nasip etti. İnşallah sanada gönlündekini nasip eder
Denizomer Sh123 banada bulun lutfen 22.04.99 dogumluyum son adet 31.10.2018 ewimin dogum tarihi28.08.91
Derininannisi Sh123 gelinimiz için tahmin de bulunur musunuz rica etsem Yaşı 23 Son adet tarihi 6 aralık
Gamzeemrmrt Ne guzel allah herkeze nasıp etmez kız evladı cnm ne sanslısın. Rabbım gonlunden ne gecen varsa versın ama saglıklı sıhatli inşlh
Dezehs Gamzeemrmrt evet cik skur kızlarım var hayirlisiysa ALLAH bir erkek evlatta verir inşallah kimsenin kucagi bos kalmasin insallah
[silindi] Sh123 çin takvimine göre hesaplıyorsun sanırım bende yaprım erkek çıktı ama ben kız istiyorum doğru değildir o tahminler belki dimi
Dezehs Sh123 hayirli insallah esim belli etmez ama osa istiyor biliyorum ilk defa bu kadar erkek hissettim kizlarimda erkek isterdim ama kiz hissederdim biliyordum yani gitmeden simdi bakalim insallah ALLAH herkesin gonlune gore verir banada insallah