Meralinmucizesi 2boysmother 36 haftalık vajinada ağrı bıçak saplanır gibi kemikte sızı var kalcam agiriyor aynı zamanda belim ağrısı kasıga vuruyor karnimda sertleşiyor yani ne ararsan var bakalım doktorumuz bu gün ne diycek
2boysmother Meralinmucizesi aynı şekilde benimde kasılmalarım çoğaldı. Oturup kalkarken bile acı çekiyorum artık 🙂↔️
1ErkekkkAnnesi 2boysmother 31+4 ağırlaştım bayağı geceleri uyumak yatakta dönmek zulüm oldu yanlarım ağrıyor sağ ve sola yatmaktan tabi birde tuvaletle aşk yaşıyorum sürekli ordayım ayrılamıyorum 🤣
Juniorr 2boysmother 34+2 ağırlaştım artık ve ellerim çok acıyor şiş durumda bacaklarımın üstüne basamıyorum resmen magnezyum da kullanıyorum ama aşırınderecede bir acı var ellerimde
2boysmother Juniorr Rabbim şifa versin benim öyle bi problemim olmadı çok şükür ama çok fazla varis oluştu bacaklarımda kramptan dolayı 😌
Juniorr 2boysmother sağlıkla doğuralım inşallah doğumdan bir ay sonra geçtiğini söylüyorlar çoğu gitti azı kaldı 😀😀
Meralinmucizesi 2boysmother bugün yarın derken yani bir iki haftaya gelir 36 haftadan sonra korkmamamiz gerekiyormuş doktorum söyledi