havvaclkh İyi geceler hanımlar 6 hafta altında veya biraz daha yakın olanlar bulantı kusma belirtileriniz var mı uyku hali baş dönmesi
deletedmom43191 havvaclkh hamile insanlar evet cok uyur fakat bas donmesi ve kusma olayi tamamen bunyeye bagli
hanifebozaslan27 Şuan tam olarak kaç haftalık bilmiyorum ama betam 871 çıktı bu gün buda 5 6 haftaya denk geliyor yanlışım yoksa konumuza gelecek olursak bulantı tiksinme aşırı uyku ve iştahsızlık var 🥺
havvaclkh hanifebozaslan27 bende 28 ağustosta kan verdim gebelik var mi diye orada 140 da çikmişti cok yeniydi dali gunu ultrasyona girdim 6 haftalik dedi 2 hafta sonra gel dedi kan verdim ama o zaman bakarim dedi kanınada
hanifebozaslan27 havvaclkh ben saat 12 ye geliyordu verdim saat 3 falandı e nabiza düştü oradan baktım
hanifebozaslan27 havvaclkh yok ya ne alakası var 2 3 saat sonra düştü ben personele sordum ordayden 8 saati de bulabiliyor dedi
havvaclkh hanifebozaslan27 salı günü verdim butun kan ve idrarim çikti ama beta yok neden acaba bende çok merakla her gun baktim
havvaclkh hanifebozaslan27 yok hayir dolmadi ben bu geçtiğimiz salı gittim bi dahakine 23 eylülde gidicem
hanifebozaslan27 havvaclkh acile gidip ben hamilelikten şüpheleniyorum desen de test yaparlar hemde hemen çıkar
pengumommy Bugün 5 haftaligiz bir haftadır geceleri mide bulantım gündüzleri de asirie uyuma ihtiyacım var kaşık ve bel ağrım da var
pengumommy havvaclkh sağlık ocağına gitmiştim yakın diye beta HCG takibi yaptık bu hafta cuma verdiğin kanin sonucunu alamadım 19 Eylül’de gideceğim hem biraz büyümüş olur belki kese ve kalp atışı duyulur diye bekledim
pengumommy havvaclkh küçük hafta bsy gözükmeyecek bu sefer daha çok stres Olcan duye gitmedim açıkçası