minikkurabiyelerinannesi barisata22 Rabbim Şafi ismiyle şifa versin sağlıkla afiyetle kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🥹 sızde bana dua eder misiniz sağlıklı bir doğum ıcın 3. Gebeliğim ama hep sorun yaşadım çok korkuyorum 🥲 lohusasınkz duanız kabul olur 🥹🩵🤲🏻
Melikeakkc barisata22 bende 36+6 da sezeryan doğum yaptım enfeksiyon çıkmadığı için 3 gün yattı oksijenden dolayı şuan 3 aylık oldu kaşık fıtığımız olduğu için 2 hafta sonra ameliyat olacak herşey geçiyor sıkma canını 🙏🏼
Cnsymn barisata22 çok geçmiş olsun cuma kontrole gidecektin sen doğuma mı aldılar seni ne oldu arkadaşım? Acil şifa versin yavrucuğuna bir am önce kavuştursun sana 🌸🙏 tüm dualar sizi 🌸
barisata22 Bebissever bilmiyorum hiç neden boyle oldu nazi bebekler de oluyor dediler bakalim haber bekliyorum bebeğimden
barisata22 nilu_98 amin inşallah çok saolun bilmiyorum kg olarak da iyi doğdu ama emdikçe yoruldu tıkandı inşallah bir an önce kavuşurum
barisata22 Cnsymn çok saol canim evet kontrole gittim bebek kanalda dedi daha fazla bekletemem dedi sonra doğuma alındim ama ciğerleri tam gelişmemiş hala hastanede yoğun bakımda 😐😐