Biminikannesi Csrbbkym inan gerek yok bende hediyelik çikolata lokum yaptırdım birde şerbet yaptırcam
Fatmet Csrbbkym çikolata kolonya anahatarlık yaptırmıştım. Şimdi vazgeçtim götürmeyeceğim. Evimde misafir ağırlamaya başladığım zaman eve gelene veririm. Tabi kırkı çıkmadan kimseyi almayacağım. Bunu söylediğim içinde linç yedim. Manyak mıısn sen iyi misin sen bizde çocuk doğurduk ne demek kırkı çıkmadan gelmeyın , kafayı mı yedin aaaa. Aaaaa. Dediler. Bende düşündüm çikolata yerine eşeğinkini yesinler daha güzel olur 👍🏻
Bilgemaitri88- Oda süsleme ve ikram verme yerine doğuma hazırlanıp beneğimle kavuşacağım anların en güzel en yumuşak anlar olması üzerinde çalışıyorum. Unutulmayacak tüm hayatımızı etkileyecek kısım bu.
Serfiraz Altin23 işi olmayan bir faydasi dokunmayan gelmesin bence. O anda siz misafir agirlama derdinde olmamalisiniz. Belki sezeryen olacaksnz belki normal dogumlu dikişleriniz olacak. Odanizda istirahat etmeniz gerekiyor. Siz orada acı içinde kivranirken gelen hapir hupur birşeyler mi yiyecek. Bence yakın aile dışında kimse gelmemeli. Gelen de ikram beklememeli. Onun dışında oda suslemesi varsa kendi aranizda cekim yaparsiniz kalabaliga gerek yok diye düşünuyorum.
Ark Csrbbkym hiç birşey orada ağzınızla uğraşırken tepemde kimsenin ne yediğini düşünemicem alsınlar çikolatalarını sık kolonyalarını bitti gitti😃
Zlyha58 Csrbbkym ne güzel geleniniz var ki ikramlık düşünüyorsunuz 2 doğum yaptım kimse gelmedi bu 3 olacak bunda da kimse gelmez eminim eşim ben annem falan onda da karnımızı doyuruyoruz bir şekilde 😃 tatlı tuzlu kurabiye kek falan yapabilirsiniz bilemedim şimdi hastane ortamı ya ne yapılır ev olsa yap istediğini 😄
thetwinmom Csrbbkym benimde çok gelenim gidenim olur abartmadan el yapımı bir çeşit kurabiye lohusa şerbeti düşündüm zaten gelene mutlaka kolonya ikram etmek lazım mikroplardan dolayı çikolata ve hediye de yaptırmışsınız daha ne olsun. Çok düşüncelisiniz tebrik ederim ne kadar yanımızda olamasalarda hastanede birinin sizi ziyaret etmesi size değer verdiğinden dolayıdır umarım en güzel şekilde atlatırsınız doğumunuzu Allah kolaylık versin bende söylediklerimi yapmayı düşünüyorum benimde gelenlerim düşüncelidir en fazla 15 dk dururlar zaten. Ama bu zamana kadar o kadar çok hastanede yattım ki hepsinde de ziyaretçim oldu diye çok mutlu oldum. hem keyfiniz yerine gelir hem psikolojiniz için iyi olur ziyaretçiler kısa süreli olursa hiç bir sorun olmaz siz de rahat olursunuz.
Cihanella Mystil25 evet instagramda yaptırdım henüz gelmedi, gelince beğenirsem sayfa bilgisi paylaşırım çünkü diğer sayfalara oranla çok uyguna geldi.
GSA7 Canım bence sakın kendin yapmaya kalkma ya hazır al ya da yakınlarına söyle onlar senin için yapıp getirsin illa ki düşünüp güzel olsun istiyoruz da çok yorulup pişman olmaya gerek yok
Havin49_ Csrbbkym bence hastane ziyareti çok gereksiz kadın yeni doğum yapmış hali yok bisra gidip bi çay içilip hediyesi takılıp gidilmeli ben annem eşim hariç kimseyi kabul etmedim bi yarım saat oda sırası ile eltilerim geldiler yemek getirmişlerdi sağolsunlar gittiler
_momyy Ya kız sanki sarma poğaça kısır ıslak kek yapcam oturup saatlerce yicez demiş o kadr uzatmışsınız konuyu 😁😁 ağız tatlansın hemde çocuğun hayrı için yapmak istedği bşy bi tepsi baklava al en temizinden zaten hediyelik çikolata yapmşsın onları alırlar bi tanede baklava alırlar ağzlarına bence yeterli canım bende gurbtteyim kimsem yok burda hiç bşy yapmadım yan odamda oda süsü balonlar ikramlıklar lohusa şerbeti gelen giden demediler bi şerbtte şu kadına verelim ayy gözümde canlandı sen ver kuzum ordakilere😁 işte eşime dedim bi tepsi baklava alda doktora hemşirelere dağıtalım sende bunu yap yeter zatn bebiş yeni doğdumu durmıcak emmek isticek flan çok durmazlar yanında
Cihanella Mystil25 ben de oraya yaptırdım. Bugün gelmiş valla ben hiç begenmedim ağladım. Annem üzülme tekrar alırız dedi 🙄 eşimde herşeyin iyisini aldım 8 tlte şekerden ne bekliyordun dedi 🫠 bosbol poşetlenmiş çarçel bişe. Almayın sakın. Valla hayrına ihtiyacı olan birine vericem onları🫠
Cihanella Mystil25 ekledim açılıyor mu bir bakarsınız. Yani ben nişanımda da yaptırmıştım sık sık inci gibi gelmişti. Bunlar bi çarçel zaten önceden dolu foto istedim atmadı da. Yani yarın kg şeker alıp kendiniz yapın daha iyi.