Sizdenbirii1 Kızlar İstanbul’da perinatoloji doktoru var mı ama detaylı ultrason için değil normal muayene için takipli olarak varsa doktor ismi ve muayene ücretini yazar mısınız
SrpCiveKl Sizdenbirii1 canım Pendik’te var çigdem Kunt işguder çok iyi bir hocadır hem muayenesi var hemde detaylı da yapıyor muayenesi 4000 TL gibi bişey
MerveKeser34 Sizdenbirii1 Hem çapada rektör hemde kendi muayenehanesi var şişlide . HALIL IBRAHIM KALELIOĞLU . Güvenle gidebilirsiniz . Ben 6 sene önce gitmiştim. Ne dediyse hepsi doğru çıkmıştı.
Nurclskn Şişli’de Dr Osman Özyurt var ben çok memnunum takipli hastasıyım her gittiğimde detaylı anlatıyor her sorduğumda sabırla cevap veriyor 3500 TL
Nurkhrmnn Ben cerrahpaşa murat dilmenere gidiyorum doktorları çok iyi prof istiyorsanızda ücret karşılığında prof muayene ediyor ama ben prof tercih etmedim hiç aynı zamanda detaylı ultrasonuda yapıyorlar
Sizdenbirii1 Nurkhrmnn nasıl randevu alınıyor Cerrahpaşa’dan pek anlamıyorum yani devlet gibi gorunuyo ama ücretli kısmı da var
ayseakaar2000 Gizem Elif Dizdaroğullarına ben detaylıya gittim ama gebe de takip ediyormuş.Dopumdan gelmişti. Bağdat caddesinde Kadıköyde
Nurkhrmnn Sizdenbirii1 kusura bakmayın daha yeni gördüm cerrahpaşanın uygulamasını indirin yeni randevu seçeneğine girin daha sonra cerrrahpaşa tıp fakültesini seçin poliklinik randevusundan kadın hastalıkları ve doğumu seçin oradanda perinotoloji bölümünü seçin her akşam tam 8 de yeni randevu günü açılıyor anında almanız gerek yoksa hemen randevular doluyor