Edanur-gul 27 hafta rahimde agrı baskı ve krap hissi dr normal dedi magnezyum verdim bu durumu yasiyanlar var mi ne yapmam gerekiyor yürürken yattigım yerde. Kalkarken veya iliski esnasinda daha sık oluyor
hayatdegisken Edanur-gul 24. Haftamdayım bende de başladı. Dönerken kramplar kalktığımda aşağıda bir baskı. Daha var doğuma inşallah cabuk geçer
3boysmom Edanur-gul malesef 30 oldum benimde hala aynı ağrı var sol kasığımda özellikle, yürürken batıyo yatınca dönerken bile ağırıyor. doktorum magnezyumun yanında b12 de kullan dedi ona başlayacağım inşallah faydası olur
ilaydakaya-21 Benimde aynı şekil düz yürüyemiyorum bile kambur şekilde Rahmime çok baskı yapıyor sordum normal dedi bana magnezyum alıyorsun zaten dedi
Edanur-gul ilaydakaya-21 buyudukce agirlik ve baski yapiyor demekki penguen gibi yürüyorum bende belim sirtim ayri agriyor bu baska agri ayri birseymia
Zeynepkarip Edanur-gul 34+5 deyim 30. haftadan itibaren bende de sol kasık tarafımda öyle bir batma var ki yürütme yürütmüyor uyutmuyor acıyor çocuk mu baskı yapıyor yoksa başka bişey mi var çözemedim sizde oldu mu hiç böyle bir şey?
Edanur-gul Zeynepkarip ilk hamileligimdede vardi suandada oluyor baskı yapıyormuş bebek batıyor agriyor dogumdan sonra geciyor ancak