Cakalllsebahat-0 Kızlar bu aralar sık sık ozellıkle gobek deliğimin oralarda bazen de gogus altında ınanılmaz bir agrı gırıyor geçiyor bebek toplandıgından dıyecegım ama hıc orada olmuyor bebek genelde nıye agrıyor bu kadar yaşayan var mı aranızda
Busradoga Cakalllsebahat-0 göğüs altı dediğiniz tam midenizin orasıysa ara sıra benimde oluyor hatta oturur pozisyonda daha çok olıyor o 32 haftayım bende
Gmzexx Cakalllsebahat-0 aynı haftadayız benim de göğüs altında ağrı oluyor alt karın bölgemde ağrı var benim doktorum normal dedi herhangi bir sıkıntı yok dedi nst de sancılarım 30 kadar çıkıyor yalancı sancıların artık olabilir dedi ama için rahat etsin dersen doktoruna danış yada çok ağrın olursa bi acile git
Cakalllsebahat-0 Busradoga ya üşütmedim de aslında ama yattım mesela şuan ınanılmaz bır agrı gırıyor allah korusun erkenden bı şey olmaz dımı ya hıcbır skıntı yoktu 33 e kadar çunku
Busradoga Cakalllsebahat-0 doğum sancısı gibi bir şey olduğunu sanmıyorum şu an iyi misin nasılsın bebek hareket ediyormu