Tulinbozlak 32+6 günlük hamileyim acayip bir şekilde migdem eksiyor hele geceleri çok eksiyor bunun için kesin çözümü olan var mı 🤰🤰🤰🤰🤰
ikimelekannesi34 Tulinbozlak ben çözümü buldum az salçalı yemek ve baharatsız yemek yüksek yastık bu şekilde atlatıyoru.çm hamileliğim zehir oldu 3 haftadır rahatım sadece bu yöntemi dene domateste yapıyor kesinlikle yeme
ipekmom_ Tulinbozlak gaviscon duo kullandım ilk gebelimde, ejderha gibiydim ekşime yanma kusma herşey vardı, baya iyi gelmişti gebeler kullanabiliyor tavsiye ederim
piremses34 Tulinbozlak sadece bir yudum soğuk süt için ve Ondan sonra bir şey tüketmeyin ben öyle yapıyorum ekşime geçince yemeye devam
Tulinbozlak happyjelibon06 onu ben de duymuştum araştırdım hamileler için uygun olmadığı söylemiyordu
Nihan87 Maden suyu, geçmezse rennie duo yazdı doktorum.. siz de doktorunuza danışın mutlaka tabi ilacı.
duygumfoca Tulinbozlak doktorunuza sorun nexium yazsın size ben ağlıyordum yanmadan artık uyuyamıyordum sabah aç karnına nexium hap içiyordum çok şükür hiç yanmam olmuyordu mide şurubu içmene bile gerek kalmıyor
ipek-15 duygumfoca bana doktorum yazdı ama eczacı bunu hamile kullanamaz ben bunu göze alamam veremem bu ilacı diyip vermedi.🤷♀️
duygumfoca ipek-15 eczacı doktordan daha mı iyi biliyormuş ben gönül rahatlığıyla kullandım 😌 yeni gebelik olsa evet verilmiyor şuan ki gebeliğmde pulcet mide hapı kullanıyorum 12+4 günlük olduk 5.ayda nexiuma geçicem
greybrde Tulinbozlak süt ve sade soda bana iyi geliyor anında kesiyor .. çiğ patates de iyi diye duymuştum burda ama denemedim
Blueeberryy Tulinbozlak aksam 1 yemek kasigi tahin icebilirsin doktor önermisti aksam yemeginde cok agir seyler tuketme eger cok rahatsiz oluyosan gavisconda rennie surupta gebelikte kullaniliyo kullanilmaz falan diyenlere bakma doktorlarda yaziyo zaten
Gmzexx Tulinbozlak ben hiç bir çözüm bulamadım 33+5 bende şuana kadar 6,7 şişe mide şurupları bitirdim daha dün gidip yine yazdırıp aldım ne yapsanda geçmiyor canım yine şuruplar biraz rahatlatıyor gece uyumadan muhakkak içiyorum
ipek-15 duygumfoca yani bende anlamadım birde doktorum doç dr perinatolog yani 30 haftalığım vermedi. Bende şimdilik gavisconla kanka oldum.
duygumfoca ipek-15 o nexium hayat kurtarıcı cidden benimde doktorum çok iyi bilindik bir doktor midem resmen ağzıma geliyordu bogazım yanıyordu doktoruma şurupta yazın ddim bunu içince ihtiyaç kalmıycak şuruba ddi cidden öyle de oldu
patulii Tulinbozlak boğazımı tutamadığım için aynı şeyden muzdaripim hemen hemen, midem değilde yemek borum alevler içinde yanıyo, doktorum lansor önerdi