Filiztaga Kızlar merhaba 16+3 haftalığız 2 gündür belimde ve sağ kasıklarımda şiddetli geçmeyen ağrılarım var az önce acile gittik bir sorun yok dedi doktor ama ne olur olmaz Progestan başlatıldı böyle bir durum yaşayan veya ilacı kullanan oldu mu
ru_a6 Filiztaga ilk kızımda 5 aya kadar kullandım şimdiki hamileliğimde de öğrendiğimden beri kullanıyorum düşük riski olduğu için. Bebeğin tutunmasına yardımcı ama gece yatmadan için mümkünse çünkü içtikten yarım saat sonra baş dönmesi yapıyor aşırı derecede
ecemk94 Filiztaga hamileliği 4. haftada öğrenmiştim şu anda 10. haftanın son günündeyiz ve hala Vajinal fitil olarak kullanmaya devam ediyorum
tkrk Filiztaga ben 7.haftadan beri fitil kullanıyorum her gece şu an 10 haftalığım devam ediyorum. İlişki yasakaladı en baştan ve stresten uzak dur dedi ama nerdeee stres ve üzüntü beni buluyor
onecasiye Filiztaga merhaba bende 16+2 inanılmaz bir ağrım var yarın kontrolüm var çok korkuyorum :/ benim bı önceki doğumum erken oldu inşallah bunda aynı şeyler olmaz
Filiztaga aysezgi istediğin şekilde kullanabilirsin aynı etkiyi sağlıyor dedi ağızdan kullandım şimdi
aysezgi Anladım, benim doktorum fitil şeklinde kullanmamı önermişti. Ağızdan kullanımının tam olarak etkinliği bilinmiyor demişti. O yüzden size de sormak istedim.
asleeyy aysezgi kızımda bende sabah akşam içtim ilacı çok kötü yaptı baş dönmesi mide bulantısı bu sefer ki hamileliğimde fitil şeklinde kullanıyorum daha rahatım
Filiztaga İlacın üstünde de hem ağız hem de vajinal kullanılabilir yazıyordu benim şuan bir tehlikem yok ne olur olmaz diye verdi belki o yüzden ağızdan da alabilirsin demiş olabilir
aysezgi Filiztaga Evet evet iki şekilde de kullanılıyor aynı tablet. Olabilir belki de o yüzden tercihinize bıraktı.
aysezgi asleeyy Ben de yan etkisinden çekindiğim için hep fitil şeklinde kullanmak istedim. Neyseki kullanılabiliyor.
ecemk94 Sizdenbirii1 çok fazla böyle bir durumla karşılaşmadım. Bu yüzden de gece yatarken kullanmaya özen gösteriyorum ki yataktan kalkmayayım ve geri akmasın. Birkaç kez çünkü koyduktan sonra afedersiniz tuvalet için kalktığımda geri aktığını görmüştüm o da koyduktan sonra falan kalktigim için aktigini düşünüyorum.
Filiztaga Çok şükür benim ilk başlarda hiç sıkıntım yoktu ama 16. Haftaya girdiğimden beri ağrılar başladı yeni kullanmaya başladım bakalım ne zamana kadar sürecek kasılmalarım çok oluyormuş bu durumda bu haftadan itibaren artık erken doğumu tetiklermiş