sedaergl Kızlar doktorumuz 11. Haftada cinsiyeti ogrenecegiz dedi. Aa erken mi dedim evet ben erken soyluyorum dedi. Aranizda 11. Haftada cinsiyeti ogrenen var mi? Ya da öğrenip sonra degisen 🙈
Ipek321 sedaergl merhaba 11. Hafta gerçekten erkenmiş 🫣 3. Gebeliğim hiç o haftalarda öğrenmedim ögrenen de duymadım tahmin belki hayırlısı olsun inşallah ♥️
aysegulk07 sedaergl 11. Haftada bi arkadaşıma doktor tahmin etmişti kemik yapısından belki sizin doktor da öyle bakıyordur
Zeynepefem sedaergl ay kesin sallayacak o haftada cok zor erkekse bi ihtimal görüyorlar ama kizsa imkansiz yani nasılda demiş ben erken söylüyorum diye 😂
Ervahayal sedaergl 11 haftada özel doktorum kız dedi 18 haftada erkek dedi erken haftalarda değişme ihtimali yüksek oluyor
sedaergl Ipek321 Ipek321 teşekkür ederim 🥰 Allah bağışlasın yavrularinizi.. benim de ilk dogumumda 16. Haftaya kadar tahminde bile bulunmamıştı doktorum. Şimdi boyle olunca acaba ogrenen var mi diye merak ettim 🙈
Ipek321 sedaergl ne demek 🥰 Allah razı olsun Sizin de yavrularınızı Allah’ım sizlere bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️ umarım doğru bir şekilde tahmin eder doktorunuz ve öğrenirsiniz en heyecanlı olay cinsiyet valla 🫣🥰
aysegulk07 sedaergl bende aynı doktora gidiyorum 4 hafta sonra 11. Haftamda bende tahmin isteyeceğim bakalım 😅😅
gerigeldik sedaergl 11+3te erkek olduğunu öğrendik. Sonradan değişmedi. O zamanki doktorum gördüğü gibi söylüyordu bekletmiyordu insanları cinsiyet için