Kubrakuzey Neslihant doktorum iki parolu aynı anda yutmamı tavsiye etmişti bi kaç kez başımın ağrıyacağını hissettiğim anda yaptım işe yarıyor ama tam olarak migren atağım başladıysa gidip serum taktırıyorum benim başka türlü geçmiyor🙄
ikinciprensimgeliyor Ben de ayni dertten muzdaribim.migrenim var.ama en son gecenlerde 2 gun kesintisiz agriyinca kayinvalidem boynuma omuzlarima kurek kemigimin oraya bardak çekti eski yontem yani.sonrada kantoron yağıyla yagladi sagolsun.cok cok iyi geldi.bu yöntemi biliyosaniz tavsiyr ederim
ikinciprensimgeliyor RdvnMlkn doktoruma sordum hicbir zararı yok dedi aynı zamanda kuzenim 7 haftalik hamile migreni var o da yaptirdi faydasini gördü ben 23 haftaligim.zaten zarar verici birseyi yok sadece tutulan kaslari açıyor😊
Maviyesil121212 Neslihant hamile kalmadan önce gün aşırı baş ağrısı çekerdim,hamile kaldıktan sonra özellikle 3 lt su içmeye dikkat ediyorum ve inanır mısın 1 kez bile baş ağrısı çekmedim 35 haftalık hamileyim. Bol bol su içmeyi dene derim farkı göreceksin
Sukella Neslihant Suyuna ve yeme düzenine dikkat et Bide haftana uygunsa magnezyum ve kalsiyum takviyesini sor dr a Benim öyle geçti vallahi
Maviyesil121212 Neslihant neyse bulantının son zamanları, geçince başlarsın bol bol su içmeye o zaman baş ağrısı da kalmaz insallah :)