Aygunirmm Kızlar karnım sertleşiyor gün içinde ara ara ama herhangi bir ağrı kramp sancı vs. olmuyor. Sadece o sertlik anlık rahatsız hissettiriyo. Doktor 1-2 sancı olabilir artık dedi ama hiç yok bende? Sizde durumlar nasıl
minismom Aygunirmm 32+3 um benimde aynı oluyo kontrolum persembe gunu sorcam bakalım kasılma sanırım ilkinde boyle bisey yasamamıstım ama
faveylaa Aygunirmm benimde sertleşiyor bazen nefesim daralıyor ama sürekli olmuyor bebis toplanıyor sanırım bi yerde
Bmelekkk Aygunirmm yani yasadigim şey sancı mi bilmiyorum zorluyor o anda bütün karnın sert olması kısa süreli sancimsi bişey oluyor geçiyor sonra
Aygunirmm Bmelekkk yani evet ben de hoş olmayan bişey hissediyorum sertleştiğinde ama acı vs olmayınca sancı diyemiyorum tam olarak
Aygunirmm minismom ayy benim de salı günü ben de soracağım artık. Yani her gebelik bir değildir elbette ama hiç yaşamayınca da garipsiyor insan
Bmelekkk Aygunirmm aynen bende 😂😂 tanimlayamiyorum o yüzden , fazla rahatsız etmiyor ama rahatta değil
Aygunirmm Bmelekkk 😂😂 çok doğru tarif ettiniz şuan. Sorun yoktur inşallah. Rabbim sağlıklıca kucağımıza almamızı nasip etsin 🙏🏻