bluemom24 İlk gebeliğim ve iki gündür resmen dışarıdan belli oluyor tekmeleri yemekten sonra dün de vurdu bugün de benimki mi hızlı sizin bebişler nasııl
Ruyasekr2089 bluemom24 18+4 olduk ben hiç bişey hissetmiyorum bu durum beni çok korkutuyor. Benimde ilk gebeliğim
nilsumm bluemom24 Benim o haftalarda az azdı siz 30 34 haftalara gelin coşuyor aynen bebekler😅😅 ben şuan 34+3 olacağım sanki içimde halay çekiyor yakında çıkacak artık 😅😅
Mayacm Ruyasekr2089 ilk gebelikte 18.haftada hissetmistim ilk grbelikte 22.haftaya kafar hissetmemeniz normal diye biliyorum korkmayin isterseniz dr sorabilirsiniz 🥰
bluemom24 nilsumm ay gerçekten eşim anne karnında hiç hareket etmezmiş ve çok sakin biri ben hiç durmazmışım hala öyleyim yerimde duramam kıpır kıpır 😬
mello1107 bende 18+4 üm ilk gebeliğim 16 da hafif hissetmeye başladım 17 de tam netti artık sürekli hissediyorumm bence kişiden kişiye değişiyor
Ankbaby Bende 19+3 üm 10 gündür sürekli pıt pıt pıt hareket ediyor 😍 dün hiç oynamadı inanılmaz panik oldum bugün yine kurtlu normalmiş sanırım bazen hiççç hissetmemek