Deleted33000 Serife_ee yemekten önce iki bardak ve yemekten sonra iki bardak su ve her yemeğin yanında bir porsiyon pilav yada makarna koymuştu diyette
Serife_ee Deleted33000 teşekkür ederim. Makarna yemiyor pilav yer. Suyu zaten aşırı fazla içer deneyeceğim 🙏😍
Elifmehmetemin Talentedmom 144 tü numarası galiba ara yapman gerekeni söylüyorlar sana bende aradım öğrendim
zehraulger3838 Elifmehmetemin sadece Halk bankasından sen tcn ile aliyosun canım her ayın sonunda yatar para
zehraulger3838 Deleted33000 sen muhtemelen bu ayın sonunda geriye dönük 3 ayında alicamsin canım yani eğer 600 ₺ yi PTT den cektiysen 14.400₺ alıcaksın cekmediysen 15 bin alıcaksın ben başvurduğunda 3 ay geçti 3. Ayda 3 aylik parayı çekmiştim sonrasında rutin olarak her ayın sonunda aliniyo
Deleted33000 zehraulger3838 yok ben PTT den hiç para çekmedim sadece süt parası eşime yattı ay inşallah toplu verirler ya eşimin kuzeni toplu almamış onun ikici çocuktu
ozoz66 Benim 1.5 sene önce ilk bebeğim 27.haftada erken doğum ile 30 gün yaşadı vefat etti şimdi yine hamileyim acaba bu bebeğim ilk bebek mi yoksa ikinci bebek olarak mı sayılıyor