dilek1475 İlk oğlum 36+6 da doğdu İkinci oğlum 37+4 doğdu Hiç bir sorun olmadı. Şimdi de 34 haftalık erkek bebek bekliyorum. İlk defa duyuyorum. Bide 37 ile 42 hafta doğum haftası sayılıyor. Artık bebej tamamdır.
babyiscoming_ Serapcakir 38+0 da doğdu erkek bebeğim. Hiç bir sorun yoktu. Zaten o haftalara kadar çoktan gelişiyor organları. O istisnai bir durumdur anne karnında gelişememiştir vs
e_blue_sky_a Serapcakir gelişimin hafta ile ilgisi yok 40.haftaya kadar bekleyip gelişmemiş bebek oluyor . Kızım 37+2 de doğdu herşeyi çok iyi gelişmişti 2770 kg
Seymatrkay Serapcakir şöyle düşünün 29-30-31 haftalarda doğan sağlıklı bebekler, prematüre bebekler var. Doğum gelmiş artık. Takılmayın. Hayırlı doğum olur inşaallah
Auri Serapcakir 36 da doğum yaptım Cinsiyetle alakalı sıkıntımız olmadı Diğer arkadaşlarımın da çoğu 38 de yaptılar sorun olmadı Siz de sağlıkla doğum yaparsınız inşallah 🙏 👼🏻
gunesveguney Serapcakir 38+0 olduğum gün doğum yaptım erkek bebek hiçbir sıkıntı yok canım istisnai durumdur çoğu doktor 38 de alıyor zaten sezaryenlerde