Duygu2022 Devlet Hastanesi takipliyim Cuma günü için gel yatış yapalım Cumartesi günü sabahtan ameliyathaneye alırım dedi. Cuma günü için yatış mı verirler yoksa yatış işlemlerini yapar yollarlar mı
zehraulger3838 Duygu2022 yatış yapalım dediğine göre yatış verirler de neden 1 gün öncesinden yatış veriliyo onu anlamadım ben erken doğum yaptım ama acaba erken yapmasam banadami öyle yapicaklardi ki ay smdi tekrar hamileyim aklım karıştı😱🤯
zehraulger3838 Ceyllanasllan o zaman benim bu doğumum bir gün evvelinden yatis yaparakmi olucak ben ilk defa duydum öyle oldugunu
Ceyllanasllan zehraulger3838 yani şimdi sezeryanın detaylarını bilmiyorum ben normal yapmıstım oan ragmen 1gün yatış aldım suyu bitiyodu çünkü ama sezeryan olan arkadaslarımda ya aksamdan ya sabahtan yatış alırlar değerleri takip ediliyor ameliyat için bebek kontrol ediliyor
zehraulger3838 Ceyllanasllan diğer iki doğumum verilen tarihte sabahtan yapılmıştı üçüncü erken doğdu normalde serzeryan doğumlarda zaten 3 gün yatiriyolar ben servis ekibinyle problem yaşadım ikinci günde çıktım zaten
Ceyllanasllan zehraulger3838 ay maşallah kız 4 çocuk🙈Allah yardımcın olsun güzel anne sağlıkla büyüt evlatlarını