Mucizemyoldaaa_ Busranur_mnts ben şu son 1 ayda kilo aldım son 1 aya kadar biraz daha dengeli gidiyordum son ayda insanın iştahı acılıyor tabii bebişin de kilosu var 😁 doğumdan sonra en kısa zamanda vermeyi ümit ediyorum
Busranur_mnts aesrademr ben de çok kilo almak istemiyorum ya vermesi zor olur diye bebeğin gelişimi iyiyse sıkıntı yok ama beslenmeye dikkat et 🥰🥰
Busranur_mnts Seyda-06 oy maşallah ben de pıt gibi baloncuk gibi arada hissediyorum o hareketli hallerini çok merak ediyorum
Seyda-06 Busranur_mnts benim çok hareketli maşallah hiç uyumuyor heralde gece uyanıyorum hareketli gündüz hareketli uyumuyor mu hiç anlamıyorum inan
Busranur_mnts Hllylkc yaa güzelce sağlıkla gelişsin inşallah vitaminli sana da bebeğe de yarıcak şeyler ye canım kahvaltını güzelce yapmaya dikkat et vitamin falan kullanıyo musun
Hllylkc Busranur_mnts Kullanıyorum 3 tane farklı vitamin Beslenmeye de çok dikkat ediyorum bu ara ama iştahım olmayınca ve kusmalarım da hala devam ettiği için faydası olmuyor sanırım
Busranur_mnts Seyda-06 maşallah 🤭🤭 kuzenim de 30 hafta o da çok hareketli diyor bazen canını yakıyormuş ben tüm gün aklım karnımda bi kıpırtı dalgalanma falan hissedecekmiyim iyi mi bebiş diye 🤭
Seyda-06 Busranur_mnts şimdi dursun diye yalvarıyorum ona azıcık dur oğlum diye 😄 bide anne karnında nasılsa doğuncada öyle diyorlar😄
bluemom24 Bende 18+5im öyle fazla bi iştah açılmam olmadı kilo almadım aynıyım hala inşallah fazla almadan tamamlarım gebeliğii boyum kısa bir kilo bile alsam herkes baya almışsın derdi😂
anneoluyorummm103 Busranur_mnts 22-23 ten beri aşırı yiiyorum tutamıyorum kendimi 3 haftada 2 buçuk kilo aldım birde şiştim iyice
Busranur_mnts Seyda-06 yaa😅🤭 öyle derler ben de duymuştum ben pek hareket etmemişim annem öyle derdi hala sakin biraz da tembel yapım var🤣🤣
Seyda-06 Busranur_mnts oğlum zaten akşama kadar beni mahvediyor oda hareketliydi karnımda hala aynı buda öyle şimdi herkes yandın sen diyorlar 🤭🤭