Merhaba 800 gram dogan pramrtüre bir erkek bebek annesiyim oğlum cok zorluklara büyütün tek başıma evden çalışıyorum hem oğluma baktım hem çalıştım yemeğimi evimin temizliğimi hepsini kendim yaptım tek başıma bunları yazarken aynı zamanda ağlıyorum oğlum üç yaşına gitecek kelimeler kuruyor ama konusmuyur Erkan ne yazılmış maruz kaldı kalıyır küçüktü diye her dediğini yaptım sağlamsın aman hasta olur birsey olur dşye artık önünü alamıyorum dediği olmayınca başını duvara vuruyor mesaim bitince direk onla oyun oynuyorum. Gönlü olsun mutlu olsun diye ama birmiyor her dediği olacak olamzsa kriz geçiriyor bugün akşama kadar yemek yemedi kaç kere yemek yaptım farklı farklı ama yemiyor biberondan daha bırakmadı yemek yemediği için süt içiyor gece uyanıyor çünkü doymuyor bu yüzden gece kuruluğu da yok bezden de keseledim oğlum bu tavırları elimle aramızda sonuna sebep oluyor akşam gene tartıştık oğlum ağlaya ağlaya uyudu kendimi kötü bir anne yetersiz bir anne olarak görüyorum artık işe yaramaz cok kötüyüm sizde fikir akıl istiyorum ne yapıcam ben