busramm233142 Selam kızlar 22 haftaya yeni girdik sezeryan doğum yapacağım İnşallah Rabbim kaza bela vermezse sizce Aralık’ğa mı denk geliyor yoksa Ocak mı yardımcı olursanız sevinirim
ikiprensesannesi___ busramm233142 ben de bugün tam 20 haftalık olacam hesaplamaya göre 29 Ocak falan ama sezeryan olacağı için daha erken olur diye düşünüyorum muhtemelen sizin ya aralığın son haftası yada Ocak ayının ilk haftası olabilir diye düşünüyorum
Ozgemlym busramm233142 canım ocakta olur yüksek ihtimal aramızda 2 hafta var benim 31 aralık 40+0 tahmini tarih 24 haftalığız.
Kabiyra00 busramm233142 ben de 22+2deyim. ocak başı gibi olur muhtemelen. Çünkü 31 Aralık tam 38. hafta oluyor. Sizinki de hemen hemen ayni zamanlarda olur sanırım. Gerci benim ikinci gebeliğim. İlkinde suyu bittiği icin 38+3te sezaryen oldum. Sizin ilksen belki biraz daha bekleyebilir doktorunuz.
kontesnk ikiprensesannesi___ sezaryanda ortalama 1 hafta 10 gün öncesi oluyor ama oğlan burcu annesi olacaksın tebrik ederim bu bi ayrıcalık tabi kendi düşüncem
Alya05 Ozgemlym bende 25 haftalığım aralığın 15 20 arası olur mı acaba bebiş Yada aralık biter mi acaba
Endoplazmikredikulum busramm233142 kendi fikrimi söyleyeyim Ocak olsun seneden kurtarsin kendini böyle ara zaman doğumlari ilerde okul fslsn olunca hesaplamasi zor oluyor Türkiyede