ppmerlina asil15 ben de pes etmicem nasipse 🥰 4 sene sütün geldiyse maşallah ama o çocuk şimdi 2 metre vardır 🤣
ppmerlina Deleted33000 ben de öyle düşünüyorum valla ayarlamasını yapmamıştım ama martta hamile kaldım en soğuklarda küçük dönemine denk geldi süper oldu 🥰🥹 yaz lohusalığı çok zor gibi
[silindi] ppmerlina yok kuzum bir süre sonra kendisi susuyor ama kızım uykuya daldıysa kendi susmasını beklemiyorum
Alya05 ppmerlina Sobalı evler güzeldir ya. Not küçümseme değil Hani sobalı evler daha soğuk oluyor ya ondan örnek verdim bebekler yıkandıkça rahatlar ve uyuyorlar
Alya05 ppmerlina Benmde kış bebeği olacak Allah nasip ederse şuan 25 haftalığım. Hangi aya denk gelir doğum aralık mı ocak mı
ppmerlina Alya05 senin de mantık olarak benden 3 hafta sonrası gibi olur yani aralık sonu en geç ocak başıdır bence
ppmerlina Deleted33000 gece asla normal ışıkta ilgilenmeyin derken yani ışığı açmadan karanlıkta mı bakcaz aşk
Deleted33000 ppmerlina gece lambası ile ademek istedim kız özellikle kırmızı ışık olursa daha iyi oluyor
ppmerlina [silindi] anlatıyosun ya nasıl tatlı tatlı gülümsüyorum çok şeker ya ısır dötünü benim için nolur 🤣🧿🧿🌸🌸
[silindi] ppmerlina onun beni ısırması daha muhtemel kuzum ahshhshs kollarım falan mosmor 7 diş çıkardı mahvediyor bizi sürekli ısırıyor 😂😂 fırsat bulursam ısırırım 🌸
ppmerlina kalocwom geç olsun güç olmasın öyle düşün aşk önemli olan şu anki doktorun tedavisinin başarılı olması
ppmerlina [silindi] of bebekler ısırınca çok acıtıyo bi de elleriyle saçımızı tutuyorlar ya çok güçlüler eşek sıpaları shshsh