tahamommy Blueeberryy aynen yaa kapıya falan takanlarda var kancayla o da mantıklı, seninde mi erkek 🥹 bi arkadaşım 5 yaşındaki oğlu için eve kum torbası takmıştı hıncını enerjisini orda atsın diye 🫠
Blueeberryy tahamommy aboww yandik😂erkek 5 dk durmuyo 7,5 aylik masallah cok hareketli hicbisey yapamasa gidip kedilerin mamalarini agzina atmaya calisiyo🤣🤣🤣
tahamommy Blueeberryy sende geleceğimi gördüm şuan 🤣😅 kız ben mamayı hiç düşünmemiştim 🤣 ay yaa şey varmış kediyle büyüyen çocuklar bazen kedinin hareketlerini yapıyomuş var mı öyle bişey 😅
ppmerlina Blueeberryy yavru bizde de kedi varr Bebiş kedinin tuvaletine mamasına vs gitmesin diye nasıl bir önlem aldın evde
myangelson ppmerlina soru Sor öyle cevaplayalım canım böyle birden sorunca insanın aklına pek gelmiyor 😂😂
Blueeberryy ppmerlina tuvaleti en kosede kapali kutuda olandan oraya henuz gidemiyo ama mama kabi su kabi talan etmeye gidiyo önlem olarakk 👀👀👀👀 bu var sadece cunku döt kadar ev neyi nereye sokuşturucam bilmiyorum 😅😂😂 tek birakmiyorum emekliyo suanda 😅