adoo canım bizzat yaşadım daha önceki hamilelikte 2 tarafımda vardı tansiyonda eşlik ediyodu gelişim geriliği su azlığı tansiyon yüksekliğinden doğum yaptım ve evet doktorunun söylediği gibi preklemsi yaşadım ve evet sıkı takip edilmek lazım ben ilk hamilelikte detaylıdan sonra her hafta idrar verip muayene oluyodum bu hamilelikte şu anlık şükür olsun bi sorun yok ama detaylı usgden sonra 2 hafta bir çağırıyolar daha öncr yaşadığım için risk altındayım coraspin kesinlikle kullanılması lazım sana neden vermemişler anlamadım kan sulandırıcı soruçta şu an tekrar hamileyim direnç var yine direnç ve çentik aynı şey zaten bu sefer sadece tek tataflı fakat direk 10. Haftada coraspin başladılar şu an 26 haftalığım bı sıkıntı yok ama bu durum zaten genelde 30dan sonra daha çok baş gösteriyor sen yaşamamışsın ne güzel bi sorun olmamış herkeste olacak diye birşey yok ama devlet hastanesinde perinatoloji takipliyim şu an o hamileliğimdede perinatoloji takipliydim diğer hamilelikten farklı olarak direnç tek taraflı ve tansiyonum yok sağlık ocağında ki ebemde iki hamileliktede yaşamış tansiyonuda varmış onunlada çok konuşmuştum bunu