merrrvee Pelvik kuşak ağrısı yaşan var mı sagimdan soluma dönemez oldum desteksiz kalkamıyorum agrilarin çözümü var mı
ikiprensannesii_ merrrvee vajina kemiklerimi bende de oluyor ara ara dinlenince geciyo çok yürümekte ayakta durmakta oluyo bol bol dinlenin bacak aranıza destek yastık filan baya rahatlık veriyor
Nihan87 Ben yaşıyorum, uykular haram oldu gerçekten artık ve daha 29. Haftadayım. Dün gece kütleme gibi bir ses geldi hatta dönerken. Yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum değişik bir şey oldum
bilgenbaglikol 11+1 deyim bende hem kasık hemde belimde regl olacakmışım gibi ağrılarım var normal mi ??
esraaa97 bilgenbaglikol canım aynı ağrıları 11den itibaren bende yaşadım herkes normal rahim büyüyor dedi ama ben ağrıdan uyuyamıyordum meğersem doğum sancılarıymış 16.haftada kontrole gittiğimde açılmam vardı ve kese baya aşağıdaydı hemen dikiş atıldı korkutmak için söylemiyorum ama ağrı geçmiyorsa ciddiye almak gerek bazen..
isimsiz19 bilgenbaglikol valla bende bilmiyorum inan ki doktor tedbir amaçlı progestan başlattı onu kullanıyorum Rabbim korusun bebişlerimizi🙏❤️
Nunid Haftamdayım yaklaşık 3 haftadır aynı ağrıları yaşıyorum doktor magnezyum verdi ama çok da hafiflettiği söylenemez. Yatakta dönemiyorum acıdan, pantolon bile giyerken zorlanıyorum acı çekiyorum resmen. Normaldir inşallah
isimsiz19 esraaa97 korkutmak için söylemediniz ama yeterince korkuttunuz bu süreçte hamileliğin başlı başına evham dolu geçen insanları düşünerek yorum yaparsanız çok sevinirim aynı ağrılarla bende cebelleşiyorum belki benimki ve arkadaşımınki normaldir ya da değil Allah bilir başınızdan geçen olaya çok üzüldüm umarım sağ salim bebeğinize kavuşursunuz. Ama bu noktada empati çok önemli🙏
esraaa97 isimsiz19 ben yaşadım siz yaşamayın diye tecrübemi aktarıyorum herkeste benim gibi olucak diye bişey yok siz sordunuz bende kendi yaşadığımı soyledim burda soyleneceklere açık değilseniz neden soruyorsunuz anlamadım
bilgenbaglikol isimsiz19 evet bende 7. Haftadan itibaren kullanmaya başladım progestanı. Amiinn inşallahhhh
isimsiz19 esraaa97 Böyle içeriklere genelde hassas içerik diye başlık atılır. Bende zaten evhamlı bir insan olduğum için açıp okumam başıma gelmeyecek diye birşey yok Allah korusun tabiki ama hamileliğimi kendime zehir etmeme de gerek yok. Yani burda sorun benim açık olup olmamam değil sizin düşünmeden yazıyor olmanız iyi geceler dilerim.