NrglBayar Hanımlar, 18 haftalığım bebeğimden üç gündür kalp atışı gibi hareketler hissediyordum. Dün akşamdan beri hiç hissetmedim. Doktora gideyim mi ne yapacağımı bilemedim lütfen akıl verin
Deletedmom434 NrglBayar o haftalarda her gün hareket etmemesi normal,içinizi ferahlatmak için doktora gidebilirsiniz
Aygl NrglBayar bende 18 +4 üm dun aksamdan beri hic his yok seğirme bile yok dayanamadim geldim doktoruma sira bekliyorum sorayim bu haftalarda cok fazla hareketli olmazlar normal derse sizede iletirim 😊
Nalanktl NrglBayar bu haftalarda çok fazla hissedemezsin. Benimki ikinci bebek ve 23 haftalığım o bile net hareket değil
Sseymaugurr NrglBayar endişe yapma sakın bende o haftalarda cok sık hıssetmıyorum dıye kendımı darlıyordum ama sımdı olduk 36 haftada maşallah gayet iyi seninde ole olucak ınsallah gönlünü ferah tut
DlstM Aygl ama norml galiba yaa 😕😕 bu haftalarda 20. Haftadan sonra düzene giriyo galiba bu arada hangi hastaneye gidiyosn cnm
Aysesare Aygl haftanız daha erken 😊 tam olarak hareketlerinin takibini 28.haftadan sonra çok net yapabiliyorsunuz. 28.haftadan önce çok düzensiz oluyor atlattığım için o günleri yaşayan biri olarak insan elbette tedirgin oluyor
DlstM Bnde 15+3 haftadayım hissediyodum 1 haftadır falan pıt pıt küçük hareketler ama son zamanlarda hissetmiyrm bnde korkuyrm ama sanırım bnmki çok erken
NrglBayar DlstM ben ilk üç gün önce hissetmeye başladım sizin erken Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aygl DlstM istanbul sefaköy de medipol hastanesine gidiyorum canim devlete cok fazla itaat edemiyorum açıkçası
DlstM NrglBayar korkma inşAllah hiçbişi olmz sağlıklıdr bebişlermz bnde bzn çok korkuyrm en başındn beri Aşlah korusn 🙏🏻
Yalinn8 NrglBayar her gun hissetmememn cok normal bu haftalarda, ilerleyen zamanlarda bi rutini olucak ama yine duzensizlikler olabilir, kafa olarak biraz rahatlat kendini ki bebis de rahatlasin😉
NrglBayar Sürekli masaj yapıp konuşuyorum ama hala tepki yok bi süre daha karşılık alamazsam gidicem doktora
Eceiz NrglBayar cnm sağlık ocağınada gidebilirsin orada ebe kalp atışlarını dinletiyor bende ilk haftalar öyle tedirgin oluyordum sağlık ocağında kalp atışını dinleyip bilgi veriyor ebeler. Ama normal ztn şuanda hergün hissetmemen bende aynıydım o haftalarda
Sengulkrgz NrglBayar bende oyle oldum 4 gun hic kipirti hissetmedim 4 gun sonu baslladi tekrar kipirtilara...
Aygl DlstM eve geldim falan anca musait oldum yavrum doktor muayene ettti 24. Haftaya kadar gayet normal hergun hissetmemen dedi guldu bile hatta bebk hareketlerini gösterdi bi sıkıntı yok cok şükür 😀
DlstM Aygl iyi iyi çok şükür sevmdm iyi olöasına inşAllah bnde gidcm martın 5 inde sağlıklıdr bnde görünce rahat edicm😀🙈😇😇