Feyyzaa Bu marka ile gebelik öğrenen oldu mu kızlar doğru çıkan ? Regl günüm bugün 
elifcnz Feyyzaa kan verin ya da testi başka markayla tekrarlayın. Bende malesef yalancı pozitiflik vermişti 2 testi de
yay22 Feyyzaa bende bugün yaptım erken olan negatif verdi normal kaset testte olan teste önce pozitif sonra negatife döndü bu markayla
Feyyzaa AdaKaranfili reglim gecikmez bugün regl günüm olmadım henüz iki üç gün önceden yapmıştım bu markadan daha silik zor görünüyor du bugün ki böyle
Mucizeminnagim Feyyzaa bu testen benimde bu şekilde silik çıktı bidaha yaptım eşim araştırma yapmisti birazda pinpirikli bu test sonuçları yanılma oranı yüksek olduğunu demişti tekrar yaptım daha belirgin oldu elinizde varsa tekrar yapın şimdi 6 aylık hamileyim
-dmlaklnc0 Feyyzaa evet bu testle öğrendim öğrendiğimde 5 haftalıkmış en iyisi kan testi verin ben de güvenemeyip kan testi vermiştim
Mucizeminnagim Feyyzaa şunuda diyim regl bı haftadan fazla kalmıştı merak edip almıştım bu testen beta kan degeride yapabilirsiniz direk acile gidip