Deletedmom_7156 Mervekaram22 ben hemen ögrenmek istiyorum nedense ama daha 14 haftadayız biraz daha bekleyip yanılma olmasın istiyorum
pembeayakkabilikiz Mervekaram22 13 haftalıkken kontrol var Insallah belli olur çok merak edıyorum bende ☺️
Mervekaram22 Deletedmom_7156 ben oğlumu 12. Haftada öğrendim burda sistem çok iyi bundada 12. Haftada gitmeyi düşünüyorum
Zynpgkcy9 Mervekaram22 benim oğlum 16 da gösterdi kızı da detaylı da öğrendik ☺️22 de yani saklıyor kızlar
Cnnettgmsy Mervekaram22 12. Haftada oğlumu öğrendim şimdi 15 haftalık hamileyim bunu da 12 de öğrendim kız ❤️💞🤲
visnelicheescake gamzetrk Ablamın bebeği de 16 haftaya kadar göstermedi kesin kız dedik ama erkek çıktı yani o kesinlikle bebeğin pozisyonuna bağlı ben kızımı 12 de tahminde bulundu 19 da öğrendim :)
visnelicheescake Mervekaram22 ahaha hadi hayırlısı bakalım inşallah görürüz kız bilerek geç gitmeyi seçtim pazartesi ikili taramaya gireceğim zaten
yarenkarakus Mervekaram22 benimde 20 sinde randevum var 13 haftalık olacak . Doktorum söylerim dedi 🥳