burcupoyraz20 3 gün önce doğum yaptım hemşirelerde ayrı bi ukalalık vardı.Hastane yemekleri rezildi yemin ediyorum devlet hastanesinde 10 katı hizmet veriyorlar.1 salatalık 2 dilim domates kök kısmını almadan dilimlemeden getirmişlerdi.1 kare peynir ve 2 zeytin ile kahvaltı yaptırdılar refakatçi kahvaltısı ile arasında 1 tane ekmek farkı vardı çayı bile poşet çay olarak koyuyorlar hastanede ketıl bile yok onu yapacak.doğum paketi almıştım normalde 24 saatte taburcu ediyorlarmış ben toparlanamadım fena oldum serum verdiler ondan sonra kötüleştim normalde iyiydim.Kan değerlerin düşük dediler kan takviyesi yapıcaz dediler kalmak zorundasın bugün dediler o da 8 bin liraymış 24 saatte taburcu olmadığım için vs bilgilendirmediler.2 kere kan verdiler Kızılay’dan aldıkları kanı parayla sattı hastane yakınları kan veremez dediler.Sonra hemşireler bizim odamızı değiştirdi biz bişey talep etmeden kafalarına göre daha geniş odaya alıcaz dediler.Meğersem onu da parayla satmışlar 😅Vip oda diye bizim haberimiz yok tabi bebek planlanan tarihten önce geldi falan derken perişan etti hastane bizi 5-10 daha fazla verip daha güzel hizmet alabileceğim hastaneler vardı.Paramla rezil oldum o kadar para verdim kendimi iyi hissetmek devlette köpek muamelesi görmemek için ama şimdi sadece çocuğumu sağ sağlim alabildim diye şükrediyorum