Niiillloooyaaa Bumah 41 e kadar bile gelmeye bilir bebek kanalda diye dogum yakin olmuyor ama bebege gore degisir bacım merak etme eninde soninda dogacak keyfine bak tadini cikar son gunlerinin ❤️🤗
tahamommy Bumah kanala girmesiyle başlamaz aslında isterse 1 güne isterse 10 güne gelir, kanala girmeden doğum bile başlayabilir doğum esnasında girer, belirli bir süresi yok malesef
Zge12 208020 ultrasonda belli oluyor kuzum benimkide kanala inmeye başlamış dedi doktor 36+5 im alt kısmımda aşırı baskım var ordan anlamıştım ben
Gizem1504 Bumah benmde başı baya aşağıdaydı 36da doktorum dinlen en azından 38de doğsun dedi 38 2de doğum yaptım
Sltnsltn_aslan Benimde kanala girmiş 34 hafta inş erken gelmez sizce ne zamana kadar kalır belli oluyor mu
Kyky Sltnsltn_aslan Benimki 32. Haftadan beri kanalda erken doğum riskim vardı şuan 37+4 te şimdide gelmek için niyeti yok gibi😃
Sltnsltn_aslan Kyky ya maşallah daha iyi zamanında gelsin bende korktum erken gelir diye alttan baskıda yapıyor ağrıda oluyor sende ağrı oluyor mu doktor yürüyüş yapma dedi yürüyemiyorum zaten ağrı yapıyor
Kyky Sltnsltn_aslan evet sürekli yattım ben lavabo dışında kalkmamı bol su içmemi söylemişti. Tabi çok mümkün olmadı ev işi yapamasam bile mecbur yemek yapmaya falan kaltım . Dikkat et egilip kalkarken benim iç bacagım çok kötü ağrıyordu progestan kullandım birde 35. Haftaya kadar sabah akşam vajınal yoldan.
Sltnsltn_aslan Kyky bende uzanıyorum sürekli bi yemek yapıyorum senin gibi oda hafif yemekler doktor bana ilaç vermedi kalp çarpıntısı yapar dedi sadece dinlen birşey yapma bakalım dinleyeceğiz doktorumuzu hayırlısı artık bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🙏😍
Kyky Sltnsltn_aslan Zamanında sağlıkla inşlah canım. Magnezyum kullanıyordum gunde ıkı tane ona ragmen hala bi ağrı yatakta bile 4 seferde falan dönüyorum sagıma soluma alıştım artık doğuma kadar geçmicek belli oldu az kaldı biraz daha sabır minikler için😃
Sltnsltn_aslan Kyky bende magnezyum alıyorım günde bir tane uzanınca ağrı yok şükür inş olmazda ayakta kalınca ağrı oluyor ona dikkat ediyorum 😍