Haticeebasyoll Kızlar kütahya anadolu hastane doğum ücretleri ne bilen varmi ya hastaneden öğrenicem ama gene de bir sorayim dedim ☺
Mavimavi Haticeebasyoll canım degisiyor sigorta yoksa farkli ozel sigorta filan degisiyor benim sigortam yoktu 100 lira odemistim kan ve idrar tahlili filan ucretli olabiliyor canim
Gamze43 Haticeebasyoll Haticeebasyoll canim bende kutahya tavsanlidanim 11 haftalık hamileyim bende arkadaşlarla konuşurken yenilerde biri sanki 1500 dedi öyle anladım 1000 den fazla diye biliyorum
Haticeebasyoll Devlette çekindiğim nst yi özelde ki doktoruma da attim sizce sonucu nasil diye hafif hafif sanci var diyo biliyodhm zaten boyle birsey olacagini devletteki doktorun yuzunden onun ihmalsizligi yuzunden ya daha kotu birsey olsa allah herkezi iyi doktorlarla karsilastirsin ya 😒🤲
Haticeebasyoll Gamze43 ben hastaneye sordum da 1500 istekli sezeryan 1400 normal dogum 1100 de zorunlu sezeryan ama tabi odasiydi falandi derken degisebilir
Gamze43 Haticeebasyoll aynen canim değişebilir fiyat Kütahya hastanesi daha pahalıymış galiba Anadolu’ya gore