ozlem-gokpinar Kızlar 18 haftalık olduk doktorum ilk başlarda erkek dedi sonra bugün kız dedi sonra dedi yok erkek başka bir devlet hastanesine gittim oda kız dedi gittiğim doktor erkek olma şansı var diyo kafam çok karıştı anlayan biri çıkar mı meraktan ölcem 🥹
Kabiyra00 ozlem-gokpinar ay ben de 19.haftada gittim de bayağı uğraştı doktor gostermedi. Öngörüm erkek dedi ama bilemiyoruz işte. Şimdi 22.haftadayiz, 24.haftada gideceğim 🤕 Siz inşallah burdan ogrenirsiniz bir şekilde. Bana istediğim halde yüzünü göstermiyor diyerek ultrason çıktısı da vermedi.
ozlem-gokpinar Bebekkuzu teşekkür ederim yorumunuz için bir kızım var gönlümden erkek geçiyor ama tabi ki sağlıkla gelsin ☺️
Zhrcyl Hadi biz neyse anlamayız ama doktorunuz nasıl anlamadı ya bacakları kocaman açmış zaten🥲 bence kız ama tabi bizimki amatör bir bakış
ozlem-gokpinar Zhrcyl kaç kere izledim gerçekten ilk başta hiç bişey gözükmüyor tam açmıyor orda doktorum emin şekilde kız kız dedi bende tamam dedim sonra çocuk biraz daha açıyo bi çıkıntı gözüküyor doktor dedi aha Buda pipiye benziyor 🤣 sonradan bir çıkıntı gözüküyor ben bugün girmeden çikolata kuruyemiş falan yedim bebişim yerinde durmuyodu 🙃
ozlem-gokpinar Kabiyra00 ya inan sizi çok iyi anlıyorum ben heyecandan duramıyorum çok merak ediyorum sizde inşallah kesin olarak bu sefer öğrenirsiniz gönlünüzden geçen olur 🙏🏻💕 ultrason kâğıdı vermeyen doktorlarada çok sinir oluyorum ya şahsen ben alınca çok mutlu oluyorum bir dahaki randevuma kadar kaç kere inceliyorum ve anı kalıyor bugün benimki de vermedi mesela
Kabiyra00 ozlem-gokpinar ben devlete gidiyorum. Genelde bahaneleri makinemiz iyi değil oluyor. Yahu olsun napalim yani 🤷🏻♀️