YyyyYasemin Kızlar ya günlük hissederdim bebişimin hareketini ama acaba uyuyo mu şuan hiç hissetmiyorum sırt üstü yattım biraz da ağrım var korkuyorum açıkçası 18+3🥹 gece bir kaç kez pıt etti ama şuan uyuyor da olabilir endişelendim
bebeklerim__ YyyyYasemin canim bu haftalarda her gun hissedilmiyor 22den sonra filan güne düşüyor artik..nerenden ağrın var?
Mucizem_63 YyyyYasemin canım çok erken hareketini birgün hissedip diğer gün hissetmemen için bn 24+4 um mesela dün çok sakindi bugün daha hareketli bazen uyuyorlr
Kukoss O haftalarda duzensiz oluyo hic merak etme agrinda rahim buyuyo yukari cikiyo o haftalar benimde baya agrim sizlamam oluyodu olunca dinleniyodum geciyodu bol bol su ic
YyyyYasemin Mucizem_63 Teşekkğr ederim canım hergün hissettiğim için endişe ettim bi an Allahım korusun🥹
YyyyYasemin bluemom24 2. Ama ilk kürtaj oldu doktorum artık hissedersin bebişi dedi ondan öncede hissediyordum zaten
YyyyYasemin vilanelle pıt pıt olarak hissediyorum 13 haftalıkken göz seğirmesi şeklindeydi ama şuan pıt pıt yada kasıklarkma vurursa tam tekme olduğu belli oluyor
vilanelle YyyyYasemin ben de böyle hidssediyorum 18li haftadayım, ama her gün değil, genelde uzanırken oluyo
YyyyYasemin vilanelle bendede genelde uzanınca yada namaz kılınca sıkışıyor galiba bide o zaman vuruyo o kadar ama ben günlük hissediyorum belki bebiş kilosuyla felan yada kendi kilomuzla alakalı olabilir bilmiyorum
YyyyYasemin vilanelle bendede genelde uzanınca yada namaz kılınca sıkışıyor galiba bide o zaman vuruyo o kadar ama ben günlük hissediyorum belki bebiş kilosuyla felan yada kendi kilomuzla alakalı olabilir bilmiyorum