Destekanne xyzxyz ay ben de sordum:) doktordan daha iyi yanıt verdi :) doktorum riskleri hep söyleyip ihtimaller üzerinde duruyor genelde negatif. Ben de 22’sinde gideceğim ama başka doktora. Bakalım
xyzxyz Destekanne aynen ben herşeyi soruyorum. Hatta ultrasyon görüntüsünü bile çekip chatgpt ye yüklüyorum oradaki yazıların ne anlama geldiğini soruyorum. Doktora ne sormak istiyorsam önce oraya soruyorum. Çok iyi birşey..
Esra11_10 Destekanne evet şuan kucağımda 2 aylık 😊sizinde öyle olacaktır 1 2 haftaya normal olur ve 1 doktora bağlı kalmayın başka doktora da gidin
Destekanne Esra11_10 ay taze anne 😍 Sağlıkla büyütün inşallah. Başka doktora gideceğim 6 haftalık olunca
Esra11_10 Destekanne 6 ,7 haftalıkken daha iyi oluyo doktorlarda ilk haftalarda hep olumsuz şeyler söylerler ki seninki 4.4 diyorsun bişey olmaz yani 😊
Esra11_10 Destekanne 😁evet aynen bana öyle demişlerdi başka doktor bulup gitmiştim o sorun yok diyip kalp atışlarını dinletmişti
Destekanne xyzxyz ne işe yarıyor canım? Vermedi bir şey. Progestan kullanıyorum onu da ben kendim kullanayım mı dedim kullan dedi. Kendisi bir şey vermedi
mrvyldrm8 Merhaba ben 7+0 dayım kalp atışı duyduk bebek haftasıyla orantılı ama kese küçük denildi başına gelen var mı sonradan kese düzelir mi
sevdeber Destekanne merhaba 5+2 de bana da aynısı dedi eve gidip düşüğü bekle dedi den naptın kesen büyüdü mü