Haleldemir 30 yaşında 2 çocuk annesiyim tüplerimi bağlatmak istiyorum ama doktorum yaşım küçük ve 3. Çocuk olabilir diyo sizce napmalıyım
Burcak61 Haleldemir 33 yaşındayım bende doktoruma sordum 2. Yi doğurduktan sonra hangi yöntemi önerirsiniz dedim o da direk tüpleri bağlayalım dedi en kesin yöntem dedi istemezsen deri altı implantı yapalım dedi ama sanırım ben tüpleri bağlayıp kurtulmak istiyorum 3. Bir çocuk kaldıramam 🤦♀️
Havin49_ Haleldemir doktora ne Allah aşkına bazı doktorlar herşeye burnunu sokuyor istemiyorsan boşver doktoru bağlat gitsin
nilsumm Haleldemir Doktorlar o yaşta bağlatmıyor maalesef ki canım 3. Çocuğuda getir sonra bağlat doğumda
Haleldemir Havin49_ Bende onu istiyorum da sezeryan olunca bağlasa olcak bida ugrascaz yoksa doğumdan sonra
3boysmom Havin49_ doğrudur, ben en son gittiğimde sordum özel takipliyim ama perinatolojiye devlete gitmiştim. bir oğlum var ve şuan ikizlerime hamileyim bağlama şansımız olur mu dedim 35den önce olmuyor sağlık sorununuz yoksa dedi. belki değişmiştir🙏