Fnur6435 Superisibeyza benim de öyle üstüne bir de hastane fobim var hastaneye girmek bile fenalık bastırıyordu. Kan aldirirken de hemen girmeden kolonya sıkıyorum derin derin çekiyorum iyi geliyordu. Zamanla 1 2 derken kolonyaya bile ihtiyaç duymamaya başladım. Kötü olacak gibi olduğumda da hemsirelere söylüyorum bayilicam galiba diye hemen yatırıp uzandiriyorlar. Öyle böyle alışılıyor bir şekilde. Hamile misiniz bilmiyorum ama insan hamileyken dört gözle hastaneye gitmeye ultrasona girmeyi bekliyor. Sonucu güzelse zaten o da o heyecanla bir şekilde halloluyor.
Esma006 Superisibeyza evladım için diyip başladım bir yerden malesef ve evladim sayesinde korkumu yenmisstim kan görünce bayılıyorum bende
Sudetryk1 Benim kadar korkan yoktur emin olabilirsin gebelikten önce kan vermekten korktuğum için hiç gitmiyordum ama bir şekilde yapmak zorundasın gözlerini kapatıp oraya bakma ve çok az acısada kendini tut ve geçecek diye düşün başka çare yok😂
Superisibeyza Sudetryk1 alışılıyor mu canım yoksa her seferinde bayılmaya fena kalmaya devam mı ediliyor
Superisibeyza Fnur6435 bana umut oldun ben de öyleyim kendim hasta olurum agrı çekerim ama gidemem hastaneye şimdi hamilelik için gitmem gerek
Fnur6435 Superisibeyza hiç üzülme dusunme bile zamanla hallediliyor. Güzel taraflarına odaklan hamilelik çok güzel bir şey yeni kaybetmiş biri olarak söylüyorum. Her şeyin tadını çıkar :)) iyi yanlarını gör
Sudetryk1 Superisibeyza merak etme bayilmiyorsun gerçekten alışıyorsun ben hasta olunca asla hastaneye gitmezdim ama hamile olduğumdan beri sürekli kan vermek zorunda kaldım ve gözünü kapat oraya bakma çok az sabret bitiyor sinek ısırığı gibi bir acı ama korkuyoruz işte